- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Desire C за 0 ден ама со Vip Super Free. Инаку за новогодишна понуда за 0 ден се HTC Desire X и HTC Windows Phone со Vip Super Free, Xperia Tipo и Droid XL со Vip Free Lmoze nekoj da mi kaze vo novogodisnata ponuda koi telefoni se za 0 denari? Dali e desire c?
--- надополнето: 24 декември 2012 во 19:35 ---
Ова не важи за Вип. Јас 18 месеци сум без продолжен договор и немам никаков ваучер, важат истите цени како и за другите корисници. Ми дадоа понуда еден Alcatel OT902 за 0 ден и не ја прифатив.Стварно за ова ваучериве од Вип за корисници да каже некој дали знае како се пресметуваат .Јас 2 и пол години сум корисник на Вип и не ми стигнал ваучер , мегутоа мислам дека има улога тоа дали го имаш продолжено договорот . Пред Година дена ми стигна ваучер за бројот од Оне околу 6000 ( правев сметка 1000 - 1300 во месецот ) мегутоа после 2 години и три месеци и бидејки не го продолжив договорот после 2 години ми дадоа ваучер веројатно за да ме задржат за корисник и кога прашав како ги пресметуваат ваучерите не знаеше таа во продавница да ми каже. Претпоставувам таква е и ситуацијата кај Вип , ако после 2 години договор поминат неколку месеци а не го продолжиш договорот ке ти дадат некаква понуда за да го сториш тоа и останеш сигурен корисник уште 2 години ..