А1 Македонија

moze nekoj da mi kaze vo novogodisnata ponuda koi telefoni se za 0 denari? Dali e desire c?
Desire C за 0 ден ама со Vip Super Free. Инаку за новогодишна понуда за 0 ден се HTC Desire X и HTC Windows Phone со Vip Super Free, Xperia Tipo и Droid XL со Vip Free L
--- надополнето: 24 декември 2012 во 19:35 ---
Стварно за ова ваучериве од Вип за корисници да каже некој дали знае како се пресметуваат .Јас 2 и пол години сум корисник на Вип и не ми стигнал ваучер , мегутоа мислам дека има улога тоа дали го имаш продолжено договорот . Пред Година дена ми стигна ваучер за бројот од Оне околу 6000 ( правев сметка 1000 - 1300 во месецот ) мегутоа после 2 години и три месеци и бидејки не го продолжив договорот после 2 години ми дадоа ваучер веројатно за да ме задржат за корисник и кога прашав како ги пресметуваат ваучерите не знаеше таа во продавница да ми каже. Претпоставувам таква е и ситуацијата кај Вип , ако после 2 години договор поминат неколку месеци а не го продолжиш договорот ке ти дадат некаква понуда за да го сториш тоа и останеш сигурен корисник уште 2 години ..
Ова не важи за Вип. Јас 18 месеци сум без продолжен договор и немам никаков ваучер, важат истите цени како и за другите корисници. Ми дадоа понуда еден Alcatel OT902 за 0 ден и не ја прифатив.

Стварно за ова ваучериве од Вип за корисници да каже некој дали знае како се пресметуваат .Јас 2 и пол години сум корисник на Вип и не ми стигнал ваучер , мегутоа мислам дека има улога тоа дали го имаш продолжено договорот . Пред Година дена ми стигна ваучер за бројот од Оне околу 6000 ( правев сметка 1000 - 1300 во месецот ) мегутоа после 2 години и три месеци и бидејки не го продолжив договорот после 2 години ми дадоа ваучер веројатно за да ме задржат за корисник и кога прашав како ги пресметуваат ваучерите не знаеше таа во продавница да ми каже. Претпоставувам таква е и ситуацијата кај Вип , ако после 2 години договор поминат неколку месеци а не го продолжиш договорот ке ти дадат некаква понуда за да го сториш тоа и останеш сигурен корисник уште 2 години ..

2 години и 2 месеци веќе завршив, не ми е уште продолжен, чекав телефони не ефтини тарифи, качија они телефоните за ефтини тарифи и курац. Сакам да кажам, изгледа и овој не е начинот за бирање на ваучери, пошо по твоја логика требало до сега да ми понудат.

Исто и јас чекав и никако да дочекам. Добар телефон никогаш нема да има за 0 ден, па и за доплата од 3000-5000 ден на мала претплата.
Си извадив кредитна картичка исто како да сум го продолжил договорот си земав телефон од 30к на 24 рати.
Или ќе пуштат некој добар ама претплатата e 1500-2200 ден така да исто испаѓа.

Jas si pisav eden diplomatski prigovor i do vip i do aek. Tesko deka ke dobijam nesto ama nisto ne gubam. Naskoro ke treba da se obnovuva i uste eden dogovor so vip pa ke vidime dali prigovorot ke dade nekoj rezultat.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

2 години и 2 месеци веќе завршив, не ми е уште продолжен, чекав телефони не ефтини тарифи, качија они телефоните за ефтини тарифи и курац. Сакам да кажам, изгледа и овој не е начинот за бирање на ваучери, пошо по твоја логика требало до сега да ми понудат.

Јас такво искуство имав од Оне , но и од корисници на Вип имам слушнато дека им давале ваучери или им се јавиле од контакт центар со некои други поволности , но не на сите. Веројатно си имаат некој систем на наградување кој не го применуваат кај сите корисници и секогаш туку тогаш кога ке проценат дека треба да го направат тоа .Таков ваучер му има стигнато на мој колега од работа 2 месеци откако раскинал договор на постпејд и преминал на припејд и ставал само 100 денари месечно па му понудиле како нешто плус за да го вратат во постпејд .

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
dali do 31 januari ke pustat i drugi tel. za 0 den. ili sega da si ja zemam ponudava? :)

у план сум да продолзам договорот со вип незнам со телфеон да земам дајте предлог :vozbud:

у план сум да продолзам договорот со вип незнам со телфеон да земам дајте предлог :vozbud:
Сакас да ти дадеме предлог за некој телефон со сакас да го земес, посо сакас да го продолзис договорот?

некој да каже нешто повеќе за вип постпејд договор на неопределено време, дали може кога сакаш да го прекинеш договорот и такви ствари

Не мора да се возбудуваш де, за 0 ден или со доплата и колку највеќе пари даваш?
Xperia Tipo за 0 ден на S тарифа само ако успееш да најдеш во некој од салоните на вип.

Еден другар сабајле отишол и му кажале дека нема. Дали некој го веќе има земено или само го лажат народот и телефоните ги чуваат за некои нивни пријатели или за следната недела кога нема да важи понудата. Пуштат 200 телефони во 20 градови, а на рекламата 2000 :tapp:
Не е можно до 11 часот сите да се продадени.

Некој да ги има подесено и проверено MMS сетинзите од VIP за iPhone?

Од техничка поддршка ми кажаа ама не беа нешто многу писмени...

Вака не бива? Лозинка е "vipoperator".
Прегледај го приврзокот 55366

Вака подесив, само од VIP техничка поддршка ми кажаа mmsc.vipoperator.COM.mk, што ми беше нелогично ама не работи ни со тоа ни без тоа. Не можам слика да пратам никаде преку нивниот интернет.

Можеш да праќаш слики?

Вака подесив, само од VIP техничка поддршка ми кажаа mmsc.vipoperator.COM.mk, што ми беше нелогично ама не работи ни со тоа ни без тоа. Не можам слика да пратам никаде преку нивниот интернет.

Можеш да праќаш слики?
Ќе видам утре, не ми е невестата дома да проверам. Ќе ти пишам.

Само потсетување дека интернетот во Кавадарци е сеуште срање

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom