А1 Македонија

јас да си прашам нешто, можеби не е за овде прашањето. ,како да ги симнам оние апликации на мобилен за препознавање на песна како ,,Андроид, Трак Ид за Самсунг Гтс 3770 ??? Фаллааааааа

Некој да не знае како да уклучам интернет на HTC WILDFIRE.Пробам милион начини (reset to default,разни конфигурации...)и пак ми изелегува conection failed.иначе тел е на вип мрежа.
Знаат. ВИП контакт центар, 24 часа. 077 1234.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 23:52 ---
јас да си прашам нешто, можеби не е за овде прашањето. ,како да ги симнам оние апликации на мобилен за препознавање на песна како ,,Андроид, Трак Ид за Самсунг Гтс 3770 ??? Фаллааааааа
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=en

https://play.google.com/store/apps/...zLm1pZG9taU11c2ljSWRlbnRpZmllci5mcmVlbWl1bSJd

Јас го користам првото.

Имам два броја за давање, ако некој е заинтересиран да земе еден од нив, пишете порака:
  • Еден од роденденската понуда на ВИП
  • Еден на пола претплата (295 ден. 1000 мин во мрежата на ВИП)

Минатата година баш ова време ставив кредит на мобилниот за 100 денари, чисто ради тоа што неколку луѓе ке ми честитаат преко смс, па и јас да им реплицирам со смс и да честитам од поштување.
И еве како се ближи крајот на годината пак ставив за 100-че.
Значи мојот бројчаник во ВИП мобилнен оператор не МРДА!
И така неколку години наназад....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Pred pola cas mistigna poraka od kontakt centarot na vip i vika :vip vi posakuva prijaten prestoj vo kosovo, a jas sum tuka vo Sk. , se javiv vo centarot i taa mi kaza demek prefrluvala kosovskata mreza .
Dali nek od vas imal slicna situacija , dali mze roaming da se uklucuva pa da napraam suma ili e nekoja provokacija od tamu vrabotenite shoshki?

Не е никаква провокација, се префрла мрежа, мене неколку пати ме префрли на Водно кога бев..зезнато е, може да направиш сметка и ти се тарифира како роаминг.

Pred pola cas mistigna poraka od kontakt centarot na vip i vika :vip vi posakuva prijaten prestoj vo kosovo, a jas sum tuka vo Sk. , se javiv vo centarot i taa mi kaza demek prefrluvala kosovskata mreza .
Dali nek od vas imal slicna situacija , dali mze roaming da se uklucuva pa da napraam suma ili e nekoja provokacija od tamu vrabotenite shoshki?
i mene istoto mi se desi pred nekoj den poraka od vip, prijaten prestoj vo kosovo :вонзем: omg ludi se

подеси го телефонот мануелно да бира мрежа ... ако е автоматски тогаш се префрлува ...

Со новава новогодишна понуда што е, колку 3G интерннет даваат? На странана од вип не пишува, знае некој од вас?

Со новава новогодишна понуда што е, колку 3G интерннет даваат? На странана од вип не пишува, знае некој од вас?

Имаш две понуди, една од 600 денари во која имаш 1000 минути кон сите опратори и 1 ГБ интернет и една од 300 денари во која имаш 1000 минути само кон вип без вклучен интернет.
Vip Extra - 600ден

Vip Extra S - 300ден
--- надополнето: 15 декември 2012 во 18:26 ---
Не е веќе толку, еден гига интернет има со претплата од 600 денари, пишува на сајтот ;)

Имаш две понуди, една од 600 денари во која имаш 1000 минути кон сите опратори и 1 ГБ интернет и една од 300 денари во која имаш 1000 минути само кон вип без вклучен интернет.
Vip Extra - 600ден

Vip Extra S - 300ден
--- надополнето: 15 декември 2012 во 18:26 ---

Не е веќе толку, еден гига интернет има со претплата од 600 денари, пишува на сајтот ;)

Ај ако сакаш дај прати линк каде на сајтот пишува дека даваат и 1гига нет бидејќи на сајтот нивни читамо само бесплатен интернет ништо друго :)

Ги имаш линковите во претходниот пост, кликни таму кај што пишува вип екстра и вип екстра с ;)

Од контакт центарот ми кажаа дека со пакетот те следуваат 100мб интернет, каде ја прочита ти таа информација ?

Моја грешка
Грешка сум направил, гледам го смениле текстот за инетрнетот, вчера стоеше дека е вклучен пакетот Vip Surf S а денес пишува : Корисниците на Vip Extra имаат можност да активираат и Vip Surf S по промотивна цена (месечна претплата) од 200 ден., со што ќе добијат и пониска цена за телефон.
Извинете за ненамерната грешка, немислев дека се до толку мајмуни па за 24 часа да стават друга понуда :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom