- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.239
- Поени од реакции
- 1.128
јас да си прашам нешто, можеби не е за овде прашањето. ,како да ги симнам оние апликации на мобилен за препознавање на песна како ,,Андроид, Трак Ид за Самсунг Гтс 3770 ??? Фаллааааааа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаат. ВИП контакт центар, 24 часа. 077 1234.Некој да не знае како да уклучам интернет на HTC WILDFIRE.Пробам милион начини (reset to default,разни конфигурации...)и пак ми изелегува conection failed.иначе тел е на вип мрежа.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=enјас да си прашам нешто, можеби не е за овде прашањето. ,како да ги симнам оние апликации на мобилен за препознавање на песна како ,,Андроид, Трак Ид за Самсунг Гтс 3770 ??? Фаллааааааа
FalaЗнаат. ВИП контакт центар, 24 часа. 077 1234.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 23:52 ---
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=en
https://play.google.com/store/apps/...zLm1pZG9taU11c2ljSWRlbnRpZmllci5mcmVlbWl1bSJd
Јас го користам првото.
i mene istoto mi se desi pred nekoj den poraka od vip, prijaten prestoj vo kosovoPred pola cas mistigna poraka od kontakt centarot na vip i vika :vip vi posakuva prijaten prestoj vo kosovo, a jas sum tuka vo Sk. , se javiv vo centarot i taa mi kaza demek prefrluvala kosovskata mreza .
Dali nek od vas imal slicna situacija , dali mze roaming da se uklucuva pa da napraam suma ili e nekoja provokacija od tamu vrabotenite shoshki?
подеси го телефонот мануелно да бира мрежа ... ако е автоматски тогаш се префрлува ...Pred pola cas mistigna poraka od kontakt centarot na vip i vika :vip vi posakuva prijaten prestoj vo kosovo, a jas sum tuka vo Sk. , se javiv vo centarot i taa mi kaza demek prefrluvala kosovskata mreza .
Dali nek od vas imal slicna situacija , dali mze roaming da se uklucuva pa da napraam suma ili e nekoja provokacija od tamu vrabotenite shoshki?
Со новава новогодишна понуда што е, колку 3G интерннет даваат? На странана од вип не пишува, знае некој од вас?
Не е веќе толку, еден гига интернет има со претплата од 600 денари, пишува на сајтот100 MB
Имаш две понуди, една од 600 денари во која имаш 1000 минути кон сите опратори и 1 ГБ интернет и една од 300 денари во која имаш 1000 минути само кон вип без вклучен интернет.
Vip Extra - 600ден
Vip Extra S - 300ден
--- надополнето: 15 декември 2012 во 18:26 ---
Не е веќе толку, еден гига интернет има со претплата од 600 денари, пишува на сајтот![]()
Не е веќе толку, еден гига интернет има со претплата од 600 денари, пишува на сајтот![]()
Грешка сум направил, гледам го смениле текстот за инетрнетот, вчера стоеше дека е вклучен пакетот Vip Surf S а денес пишува : Корисниците на Vip Extra имаат можност да активираат и Vip Surf S по промотивна цена (месечна претплата) од 200 ден., со што ќе добијат и пониска цена за телефон.Со новава новогодишна понуда што е, колку 3G интерннет даваат? На странана од вип не пишува, знае некој од вас?