element_xxx
....
- Член од
- 4 август 2009
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 3
Почетник сум, висок 178 цм, тежок 67 кг, што значи ми треба некоја програма за вежбање да накачам маса, па доколку може да ми помогнете секој совет е добредојден.
1-те два месецаПочетник сум, висок 178 цм, тежок 67 кг, што значи ми треба некоја програма за вежбање да накачам маса, па доколку може да ми помогнете секој совет е добредојден.
Другар искрен да бидам , убаво е да вежбаш со сопвствена тежина тие се најубави вежби , но некои луѓе тоа не можат да го направат, едноставно спортов си сака пари башка, си сака здрава исхрана и си сака додатоци во исхраната , така да без овие работи само ке си ја мачиш душичката. Ако не е така , нека ми го цитира некој мислењето !Почетник сум, висок 178 цм, тежок 67 кг, што значи ми треба некоја програма за вежбање да накачам маса, па доколку може да ми помогнете секој совет е добредојден.
Си сака пари - релативна работаДругар искрен да бидам , убаво е да вежбаш со сопвствена тежина тие се најубави вежби , но некои луѓе тоа не можат да го направат, едноставно спортов си сака пари башка, си сака здрава исхрана и си сака додатоци во исхраната , така да без овие работи само ке си ја мачиш душичката. Ако не е така , нека ми го цитира некој мислењето !
Човекот не сака да стане профи боди билдер, сака да накачи килажа. За тоа ти треба месечна претплата во теретана и додатни калории во исхраната (во наједноставниот случај, +3-4 литри млеко на ден).Другар искрен да бидам , убаво е да вежбаш со сопвствена тежина тие се најубави вежби , но некои луѓе тоа не можат да го направат, едноставно спортов си сака пари башка, си сака здрава исхрана и си сака додатоци во исхраната , така да без овие работи само ке си ја мачиш душичката. Ако не е така , нека ми го цитира некој мислењето !
Колку трошите дневно за храна? Ете нека биде без цената на суплементите..
Просек по 5000-6000 денари храна + 3000-4000 денари суплементи месечно.Да искрено, месечно колку пари ве чини се на се ? значи тренинг + исхрана
Исхрана со се суплементи околу 5к до 6к плус теретана 1300.Да искрено, месечно колку пари ве чини се на се ? значи тренинг + исхрана
1000 денари теретана, околу 5-6 000 исхрана без суплементација .Да искрено, месечно колку пари ве чини се на се ? значи тренинг + исхрана
Дневно за храна околу 180-200денари (месечно околу 5500-6000ден) + теретана 650ден.Колку трошите дневно за храна? Ете нека биде без цената на суплементите..
Не баш толку зошто и да не вежбаш пак ќе треба да јадешзначи од прилика околу 100 евра месечно за скромно телце да направиш
многу бегаш од темава нешто , незнаеш ни ти што да кажеш па лупеташ безвезе или не го разбираш прашањето што го поставивме, значи прашуваме колку пари се троши за исхрана што се конзумира само за спортов, а не да ми кажуваш "и да не вежбаш пак ке треба да јадеш" , така да не тропај глупости и не бегај од темата.
Ти глуп си или тренираш?
Не ме терајте да бидам лош.јас тренирам , а ти си глуп