FIFA 13

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сабајлево имаше нов апдејт од 222мб. Па да видиме што нови :гомце: имаат ставено у натре :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.339
Поени од реакции
5.718
Кога ќе го одберам тимот и kick off и ми се исклучува играта, а се пушта (го ставив и кракот) и ми прави проблем со тоа што се исклчучува. Помош?
Симни го овој крак го имаш во опис на видеото и кај мене беше исто и супер е сега .. :D

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дали има полесен начин за одземање на топката од онај со стискање за копчето на кое се шутира? на прошлите фифи (10, 11) се одземање со заедничко притискање на копчето за шут и додавање и играчот го следеше на противничкиот до крај...и дали може да се направи играчите автоматски да не ја одземаат топката, т.е да ги сечат додавањата со влетување во топка автоматски ?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Дали има полесен начин за одземање на топката од онај со стискање за копчето на кое се шутира? на прошлите фифи (10, 11) се одземање со заедничко притискање на копчето за шут и додавање и играчот го следеше на противничкиот до крај...и дали може да се направи играчите автоматски да не ја одземаат топката, т.е да ги сечат додавањата со влетување во топка автоматски ?
Иди во сетинзите и ке го видеш меѓу последните (мислам дека е и последно). Место на Tactical Deffending, намести си на Legacy Deffending, тоа е тоа што го бараш :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Иди во сетинзите и ке го видеш меѓу последните (мислам дека е и последно). Место на Tactical Deffending, намести си на Legacy Deffending, тоа е тоа што го бараш :)
Фала ти :) ...а дали во оваа фифа играчот кога е во трчање спринт може да ја оттурнува топката по едно метро како што можеше на прошлите фифи 9 и 10 ?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Фала ти :) ...а дали во оваа фифа играчот кога е во трчање спринт може да ја оттурнува топката по едно метро како што можеше на прошлите фифи 9 и 10 ?
Може, само за тоа ти треба десен аналог или пак зависи на кое копче го имаш наместено на тастатура.
Пробај на крстачот кај бројките 8, 4, 6 и 2.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Може, само за тоа ти треба десен аналог или пак зависи на кое копче го имаш наместено на тастатура.
Пробај на крстачот кај бројките 8, 4, 6 и 2.
Имам и десен аналог и крстач ...а како е напишано тоа во контролите на играта затоа што би требало таму да го конфигурирам тоа ?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Имам и десен аналог и крстач ...а како е напишано тоа во контролите на играта затоа што би требало таму да го конфигурирам тоа ?
На џестикот само си го конфигурира, али во 90% од случаите тој аналог не чине зошто исто толку % џестиците се уком или такви некои "пиратски" да ги речам.
Кога ја конфигурираш тастатурата ти пишува Right Stick (Up, Down, Left, Right).

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ај некој нека ми линк за да е симнам играта..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пак почна да ми крашнува. Ај нека си еби матер, не ја играм поќе :mad:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Епа денеска си спуштив Фифа 13 и ми се виде некако многу подобра од ПЕС, бидејќи има многу повеќе опции и е доста поинтересно за играње менаџер мод.Арно ама, утакмициве кога ги играм не гледам никаква разлика помеѓу играчите од 40 сила и оние од 90, се ми е некако исто.До gameplay customisation e?
Ако е до тоа, би ве замолил некој да ми покаже како да ги подесам.
Фала однапред :)

Член од
5 октомври 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
Ја играм фифа 13 и добро ми тераше (има некои ситни багови али не правеа голем проблем) а сеа наеднаш кога ке стартувам меч сликата ми се скоро црна односно како затемнета да е ..Има ли некој со ваков проблем и дали знае некој како да го решам.Пробав со некоолку различни кракови и симнав раззлични фифи пак исто е ..:(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ај да ти ибам играта да ти... .:mad:
ми го лоудира профилот ама се во профилот сетингс нема т.е. неможам да продолжам кариерата. ај у пм... :mad: :mad: :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom