Симни го овој крак го имаш во опис на видеото и кај мене беше исто и супер е сега ..Кога ќе го одберам тимот и kick off и ми се исклучува играта, а се пушта (го ставив и кракот) и ми прави проблем со тоа што се исклчучува. Помош?
Иди во сетинзите и ке го видеш меѓу последните (мислам дека е и последно). Место на Tactical Deffending, намести си на Legacy Deffending, тоа е тоа што го барашДали има полесен начин за одземање на топката од онај со стискање за копчето на кое се шутира? на прошлите фифи (10, 11) се одземање со заедничко притискање на копчето за шут и додавање и играчот го следеше на противничкиот до крај...и дали може да се направи играчите автоматски да не ја одземаат топката, т.е да ги сечат додавањата со влетување во топка автоматски ?
Фала ти ...а дали во оваа фифа играчот кога е во трчање спринт може да ја оттурнува топката по едно метро како што можеше на прошлите фифи 9 и 10 ?Иди во сетинзите и ке го видеш меѓу последните (мислам дека е и последно). Место на Tactical Deffending, намести си на Legacy Deffending, тоа е тоа што го бараш
Може, само за тоа ти треба десен аналог или пак зависи на кое копче го имаш наместено на тастатура.Фала ти ...а дали во оваа фифа играчот кога е во трчање спринт може да ја оттурнува топката по едно метро како што можеше на прошлите фифи 9 и 10 ?
Имам и десен аналог и крстач ...а како е напишано тоа во контролите на играта затоа што би требало таму да го конфигурирам тоа ?Може, само за тоа ти треба десен аналог или пак зависи на кое копче го имаш наместено на тастатура.
Пробај на крстачот кај бројките 8, 4, 6 и 2.
На џестикот само си го конфигурира, али во 90% од случаите тој аналог не чине зошто исто толку % џестиците се уком или такви некои "пиратски" да ги речам.Имам и десен аналог и крстач ...а како е напишано тоа во контролите на играта затоа што би требало таму да го конфигурирам тоа ?
Го симнав кракот, го ставив и пак исто, се исклучува. Помош?Симни го овој крак го имаш во опис на видеото и кај мене беше исто и супер е сега ..