Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
za sto devici be? abe eden od forumov me lazese deka e devica vo forumot kaj zenite od pustec uste ne skinata se dogovorivme se za pari prevoz ne e problem grand centrai ako go znaete ispadna na kraj peder bil ce me zaebese gadno sreca ja nacekav temata za homoseksualcite posle mi vrakja slika od zensko so paint nacrtana na racete toj ne znae deka ja paint u son go rabotam praam taktiki fudbalski ne ko kaj vas obicni vasite se FORMACII i toa gotovi od internet praani ama ne se taktiki posto treba da se znae koj sto prae u crtezov togas e taktika + da maftas so racete dur e natprevarot i tuka e najzafrknatiot del. mnogu pederi na forumov ne deka imam protiv nesto licno ama ne sakam da si imam rabota so niv ne sum homofob zosto homo e peder a fob e fobija, fobija e plasenje. ne se plasam od niv ja sum homo-neljubitel ednostavno i zatoa da ti kazam dzabe mi nudis ne veruvam nikomu vise skroz se razocarav a sakav da dojdam ne znaev deka ste idele site od kajgana nekade ste praile forumi i u zivo. pozdrav
на шо си ти од сабајлево друже? непара арен ми изгледаш... :pos:

пс. кој овде че ми го дај 400 лајк?
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 10:27 ---
Исто и Кајт и Макси...не ли читаш?

Тој напиша дека Кајт и Макси си отишле по негови барања, јас го дополнив и Белами. Ништо грешно не напишав.

Кајт, поради Кени...зошто не го играл а бил топ стрелец за тимот предходна сезона.
Макси, лични причини..сака кариерата да си ја заврши дома.
Белами лични причини, блиску до семејство.

Што згрешив?

абе остај то. знајш шо мислам јас? @Rosemberg
е загреан за местото на роџо. замисли само шо убаво му звучи, наместо тренер на ливерпул е роџо, тренер на ливерпул е розо :D
и ја би играл така. до роџо секако не можиме да стигниме и да му кажиме 2-3 збора, ама до РОЗО, преку форумов можиме глата тапан да му ја напрајме... :pos:

AVERAGE AGE OF THE SQUAD:
1 – Werder Bremen (Germany) – 23.1
2 – Hoffenheim (Germany) – 23.7
3 – Rennes (France) – 23.8
4 – Nice – (France) 24.0
5 – Bayer Leverkusen (Germany) – 24.1
6 – Borussia Dortmund (Germany) – 24.3
6 – Freiburg (Germany) – 24.3
7 – Borussia Mönchengladbach – 24.5
7 – Lyon – 24.5
7 – Nancy – 24.5
8 – Sochaux – 24.6
9 – Pescara – 24.7
9 – Toulouse – 24.7
10 – Nurimberg – 24.9
10 – SpVgg Greuther Fürth
11 – Olympique Marseille – 25.0
12 – Athletic Bilbao – 25.1
12 – Cagliari – 25.1
12 – Schalke 04 – 25.1
13 – Atletico Madrid – 25.3
13 – Eintracht Frankfurt – 25,.3
13 – Roma – 25.3
14 – Real Sociedad – 25.5
15 – Espanyol – 25.6
15 – Liverpool – 25.6
15 – Montpellier – 25.6
16 – Aston Villa – 25.7
16 – Bayern Monaco – 25.7
16 – Newcastle United – 25.7
17 – Saint-Etienne – 25.8
17 – VfB Stuttgart – 25.8
18 – Düsseldorf– 25.9
18 – Sampdoria – 25.9
19 – Genoa – 26.0
19 – Sevilla – 26.0
19 – Torino – 26.0
19 – Udinese – 26.0
19 – Wolfsburg – 26.0
20 – FC Augsburg – 26.1
20 – Bologna – 26.1
20 – Bordeaux – 26.1
20 – Fiorentina – 26.1
20 – Hannover 96 – 26.1
20 – Inter – 26.1
20 – Lorient – 26.1
20 – Reims – 26.1
21 – Arsenal – 26.2
21 – Manchester United – 26.2
21 – Norwich City – 26.2
21 – Valencia – 26.2
22 – Barcelona – 26.3
22 – Palermo – 26.3
23 – Brest – 26.4
23 – AC Milan – 26.4
23 – Southampton – 26.4
23 – Troyes – 26.4
24 – Mallorca – 26.5
24 – Real Madrid – 26.5
25 – Real Betis – 26.6
25 – Manchester City – 26.6
25 – Rayo Vallecano – 26.6
26 – Catania – 26.7
26 – Valenciennes – 26.7
27 – Lille – 26.8
28 – Ajaccio – 26.9
28 – Mainz – 26.9
28 – Sunderland – 26.9
29 – Bastia – 27.0
29 – Malaga – 27.0
29 – Parma – 27.0
30 – Chelsea – 27.1
30 – Granada – 27.1
30 – Swansea City – 27.1

Јас реков до Јануари нема ништо да коментирам, ни за Роџерс ни за играчите ама ако не купиме Јануари е тогаш стварно ќе се разочарам.....Во Средата на пример да имавме некое скапо, добро крило место Енрике ќе дадеше 2 гола, па во какви шанси беше ама тоа е недостаток на натпревари на таа утакмица...глупи голови примаме ама и многу шанси промашивме....што е тука е ако не тепаме утре е тогаш јас ќе му ги ебам жените :D :D

Rosemberg шо си ме ставил онаму ко спамер ? :pos:
Господе :LOL: не успеа да ме пратиш на позајмица па сеа за "спамер“ ќе ме номинираш ?
И мене спамер ме шибнал. :ROFLMAO:
А кога се повлеков од фан клубот кој ме спамираше најмногу?? 50 известувања на ден примав, т.е 50 тагнувања од кои 40 беа од вас двата мисири едни :pos:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 18:22 ---
za sto devici be? abe eden od forumov me lazese deka e devica vo forumot kaj zenite od pustec uste ne skinata se dogovorivme se za pari prevoz ne e problem grand centrai ako go znaete ispadna na kraj peder bil ce me zaebese gadno sreca ja nacekav temata za homoseksualcite posle mi vrakja slika od zensko so paint nacrtana na racete toj ne znae deka ja paint u son go rabotam praam taktiki fudbalski ne ko kaj vas obicni vasite se FORMACII i toa gotovi od internet praani ama ne se taktiki posto treba da se znae koj sto prae u crtezov togas e taktika + da maftas so racete dur e natprevarot i tuka e najzafrknatiot del. mnogu pederi na forumov ne deka imam protiv nesto licno ama ne sakam da si imam rabota so niv ne sum homofob zosto homo e peder a fob e fobija, fobija e plasenje. ne se plasam od niv ja sum homo-neljubitel ednostavno i zatoa da ti kazam dzabe mi nudis ne veruvam nikomu vise skroz se razocarav a sakav da dojdam ne znaev deka ste idele site od kajgana nekade ste praile forumi i u zivo. pozdrav
Што зборуваш бе космичка будало?? Кој спомна педери овде?? Ти стварно лудак си бил бе :eek:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 18:27 ---
абе остај то. знајш шо мислам јас? @Rosemberg
е загреан за местото на роџо. замисли само шо убаво му звучи, наместо тренер на ливерпул е роџо, тренер на ливерпул е розо :D
и ја би играл така. до роџо секако не можиме да стигниме и да му кажиме 2-3 збора, ама до РОЗО, преку форумов можиме глата тапан да му ја напрајме... :pos:
Јас подолго време сум загреан за тоа место. А во вакви моменти ме фаќа еден страшен бес што ми иди се женско да му споебам на Роџерс. Почнувам да го мразам идиотот во вакви моменти бе :mad::tapp: Кретеноид низаеден, а па на оној 14ката кога ќе помислам е тогаш ми се повраќа :sick:

А кога се повлеков од фан клубот кој ме спамираше најмногу?? 50 известувања на ден примав, т.е 50 тагнувања од кои 40 беа од вас двата мисири едни :pos:
И гледаш се исплатело тоа, еве пак си тука, само многу си нервозен во последно време. :D Ако не победиме со Саутемтон и јас ке ти се придружам.

Здраво луѓе нов сум форумов (инаку страстен навивач), се надевам ке ме прифатите за дружење :) прочитав сега едно 30-40 се надевам дека ке се вклопам за брзо време. YNWA

Здраво луѓе нов сум форумов (инаку страстен навивач), се надевам ке ме прифатите за дружење :) прочитав сега едно 30-40 се надевам дека ке се вклопам за брзо време. YNWA

Тееејјј....не си требал толку да читаш. 40% е чисто срање од акнатиов Rosemberg ....само замара.:ROFLMAO: Исто има и од Scouser88 уште едно 30% и останатите 20% сме другиве членови. Се надевам ќе ти се допадне и добре дојде :)

Тееејјј....не си требал толку да читаш. 40% е чисто срање од акнатиов Rosemberg ....само замара.:ROFLMAO: Исто има и од Scouser88 уште едно 30% и останатите 20% сме другиве членови. Се надевам ќе ти се допадне и добре дојде :)
Приметив битно чоекот си имат мислење... само малку појке верба да имат дечкото иначе топ си е, се гледат дека си го го сакат клубот (за начинот не коментирам) b.t.w. добровенајдов :)

Приметив битно чоекот си имат мислење... само малку појке верба да имат дечкото иначе топ си е, се гледат дека си го го сакат клубот (за начинот не коментирам) b.t.w. добровенајдов :)
Чекај,чекај сега.....дан си ти од Охрида града???? :D :D
Добредојде се надевам ќе си врвиш убаво со нас овде....
П.С. Незнам дали ги прочита оф топик постовите? Туку чим имаш читано 40% мора да имаш налетано на такви

Чекај,чекај сега.....дан си ти од Охрида града???? :D :D
Добредојде се надевам ќе си врвиш убаво со нас овде....
П.С. Незнам дали ги прочита оф топик постовите? Туку чим имаш читано 40% мора да имаш налетано на такви
прочитав све и свашта едно време се збунав дали на правиов форум или имам утнато нешо.:)
Иначе да од Охрид сум. Моментално во Метропполава наша на факс ко и сите.

прочитав све и свашта едно време се збунав дали на правиов форум или имам утнато нешо.:)
Иначе да од Охрид сум. Моментално во Метропполава наша на факс ко и сите.
Ааа ние имаме тука еден Ориѓанец ама моментално ни штрајкува со глад, ама ќе се врати тој....туку кажи ми шо мислиш за Велемајсторот ( Инаку со граѓанинот твој така го завика и така му остана името на Роџерс) ?

хахаа, многу си ми дал..30%:)

Ајде од утре станувам строг подржувач на Велемајсторот мора да го намалам процентов, моабети ми вадите:):cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom