Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Исто и Кајт и Макси...не ли читаш?

Тој напиша дека Кајт и Макси си отишле по негови барања, јас го дополнив и Белами. Ништо грешно не напишав.

Кајт, поради Кени...зошто не го играл а бил топ стрелец за тимот предходна сезона.
Макси, лични причини..сака кариерата да си ја заврши дома.
Белами лични причини, блиску до семејство.

Што згрешив?
Добро де, не се нервирај. Да бев Рики ќе те нашлакав. Барем блиску е тој.

Токмак еден.........баш си реков ќе ве натерам да се пресметате, ми ја уништи забавата :tapp:

Тоа само токмак како тебе може да се напали на ваква глупа провокација. Мисир еден. Доста го кењаш Роџерс, те читам. Нема да се квалификуваме во ЕЛ.

На кратко, зошто мислам вака. Ние, нити имаме играчки кадар за повеќе од осмина финале, уште помалку да ја освоиме реално. Притисок огромен имаме во ПЛ а ќе дојде некој лабав тим ко Удине, без притисок во Италија или Атлетико Мадрид без притисок во Шпанија и ќе не исташла за сите пари. Според мене е подобро да испаднеме. Ако, по некоја случајонст не испаднеме сега, тоа ќе биде во осмина финале. До таму стигаме максимум, според мене.

Исто и Кајт и Макси...не ли читаш?

Тој напиша дека Кајт и Макси си отишле по негови барања, јас го дополнив и Белами. Ништо грешно не напишав.

Кајт, поради Кени...зошто не го играл а бил топ стрелец за тимот предходна сезона.
Макси, лични причини..сака кариерата да си ја заврши дома.
Белами лични причини, блиску до семејство.

Што згрешив?
Аа грешка, лошо сум видел, се извинувам :)

Тоа само токмак како тебе може да се напали на ваква глупа провокација. Мисир еден. Доста го кењаш Роџерс, те читам. Нема да се квалификуваме во ЕЛ.

На кратко, зошто мислам вака. Ние, нити имаме играчки кадар за повеќе од осмина финале, уште помалку да ја освоиме реално. Притисок огромен имаме во ПЛ а ќе дојде некој лабав тим ко Удине, без притисок во Италија или Атлетико Мадрид без притисок во Шпанија и ќе не исташла за сите пари. Според мене е подобро да испаднеме. Ако, по некоја случајонст не испаднеме сега, тоа ќе биде во осмина финале. До таму стигаме максимум, според мене.
Да бе.........ќе го чуваме тимот за ПЛ. А зошто да го чуваме? За да губат од кој стигнат. И резервите нека ги пушти во ПЛ и тие ќе губат. ЕЛ мора да се освои и крај

Да бе.........ќе го чуваме тимот за ПЛ. А зошто да го чуваме? За да губат од кој стигнат. И резервите нека ги пушти во ПЛ и тие ќе губат. ЕЛ мора да се освои и крај

Ќе правиме муабет во Четврток, евентуално крај на Март месец :)

Ќе правиме муабет во Четврток, евентуално крај на Март месец :)
Е добро......нека испадни Веле и од таму па ќе му кажам после ко ќе зеј во Мај waaaaaaaaaaaaa 15 сме на табелата ништо не освоивме ама игравме добро waaaaaaaaa

Не знам јас тоа :X3:
Е ќе знајш на крај на сезона сите титули ко ќе бројат а ние ќе бројме на колку утакмици сме имале поголем посед на топка
П.С ај Биафран да го номинираме за сите позитивни награди годинава а?? :icon_lol:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 01:12 ---
Еве ја темата Значи само позитивните награди. Не глупостите :icon_lol:

Е ќе знајш на крај на сезона сите титули ко ќе бројат а ние ќе бројме на колку утакмици сме имале поголем посед на топка
П.С ај Биафран да го номинираме за сите позитивни награди годинава а?? :icon_lol:
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 01:12 ---
Еве ја темата Значи само позитивните награди. Не глупостите :icon_lol:

Да го номинираме.....само под услов да ни се врати во темава.... :)

Да го номинираме.....само под услов да ни се врати во темава.... :)
Нема да се врати ама ќе го номинираме :D
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 01:43 ---
Море extreme1 шо реши?? Колку девици сакаш?? :icon_lol:

Нема да се врати ама ќе го номинираме :D
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 01:43 ---
Море extreme1 шо реши?? Колку девици сакаш?? :icon_lol:
za sto devici be? abe eden od forumov me lazese deka e devica vo forumot kaj zenite od pustec uste ne skinata se dogovorivme se za pari prevoz ne e problem grand centrai ako go znaete ispadna na kraj peder bil ce me zaebese gadno sreca ja nacekav temata za homoseksualcite posle mi vrakja slika od zensko so paint nacrtana na racete toj ne znae deka ja paint u son go rabotam praam taktiki fudbalski ne ko kaj vas obicni vasite se FORMACII i toa gotovi od internet praani ama ne se taktiki posto treba da se znae koj sto prae u crtezov togas e taktika + da maftas so racete dur e natprevarot i tuka e najzafrknatiot del. mnogu pederi na forumov ne deka imam protiv nesto licno ama ne sakam da si imam rabota so niv ne sum homofob zosto homo e peder a fob e fobija, fobija e plasenje. ne se plasam od niv ja sum homo-neljubitel ednostavno i zatoa da ti kazam dzabe mi nudis ne veruvam nikomu vise skroz se razocarav a sakav da dojdam ne znaev deka ste idele site od kajgana nekade ste praile forumi i u zivo. pozdrav

toj ne znae deka ja paint u son go rabotam praam taktiki fudbalski ne ko kaj vas obicni vasite se FORMACII i toa gotovi od internet praani ama ne se taktiki posto treba da se znae koj sto prae u crtezov togas e taktika + da maftas so racete dur e natprevarot i tuka e najzafrknatiot del.

Твоите тактики се во 3D. Уште малце ако поработиш може и во 4D да искочат и 3 од карти 7D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom