NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
А стварно цепелин како се прави? :unsure: Не ми ни текнало до сеа да праам..
држиш шут+пас, кога си сам во контра исто вака можиш и сам да си направиш алиуп ,си прави пас од табла и куца хах

Ама на кое копче? кај што се шутира или каде е во контролите да наместам тоа прашав :)
пиши на тие контролите shoot, pass и ке ги наместиш таму десно на кое дугме сакаш да ти се..

држиш шут+пас, кога си сам во контра исто вака можиш и сам да си направиш алиуп ,си прави пас од табла и куца хах

пиши на тие контролите shoot, pass и ке ги наместиш таму десно на кое дугме сакаш да ти се..
Ох бее неможеме да се разбериме...значи шут+пас не закуцува тоа е алеј ап е сега кажи ми што и што да стиснам за да закуца...

А стварно цепелин како се прави? :unsure: Не ми ни текнало до сеа да праам..
Шут + пас бе друже, простудирајте ги малце контролите :D исто шут и пас под кош ако си сам ќе си ја мавне од табла и ќе ја закуца.
Ама на кое копче? кај што се шутира или каде е во контролите да наместам тоа прашав :)
Кај може бе друже, идеш во контроли (control setup низ options ќе го најдеш) и кај што пишува шут ќе си ставиш соодветно дугме? :unsure:
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 16:35 ---
Ох бее неможеме да се разбериме...значи шут+пас не закуцува тоа е алеј ап е сега кажи ми што и што да стиснам за да закуца...
Па убаво ти пиша типот, не те цитираше тебе со првата реченица.

не е ништо комплицирано...само заинтересирајтесе има и туторијали на јутуб

Само што ја инсталирав играва (да каснам)
Ја пуштам и.... ништо..

Се пушта прозорчето за играта за 1 секунда и потоа се гаси играта.

Чаре??

Само што ја инсталирав играва (да каснам)
Ја пуштам и.... ништо..

Се пушта прозорчето за играта за 1 секунда и потоа се гаси играта.

Чаре??

Krak stavi? Vidi da ne ti go brisa antivirusot.

Добро можно ли е некако да се исклучи ауто сејф во My Career i Association ?

Имам еден проблем значи инсталирав и крак фикс и се. И кога ја уклучувам играта го исклучувам и антивирусот. Кога играм exibititon е се вред. Значи одам на средина и можам да играм. Кога ке претиснам ескејп за да влезам да играм кариера или сезона ми се закочува играта и ми се исклучува. Во кариера можам да ја изиграм само првиот натпревар меѓу елитс и старс или како беа и потоа кога ке сакам да почнам игра истото ми се закочува играта и се исклучува или се блокира. Некој да ми помогне ако знае фала унапред

абе дечки ... :) го спуштив ова јас ростер нов пач џоа и како требит лоад да му напрам и од кај ке знам дека ќе бидит уклучен и дајте имам проблеми со sound никако немат а во options е све како како шо требит само ко ќе почнам да играм немат ... шо е работава :) ?

Седнав да играм со татко ми ... и кога он што има огромно гејмерско искуство вика дека играва е можеби и најдобрата NBA до сега значи играва стварно вреди...

луѓе .. јас играм центар на мај кариер .. дали некој знај како можам да го задржам некој зад мене како тие мене шо ми пра под нивни кош .. т.е да не можам да мрдам и ако скокнам правам фаул во напад..

Добро можно ли е некако да се исклучи ауто сејф во My Career i Association ?
Nemozes da go isklucis autosave zosto na nba 2k12 imase finta so autosave da sobiras povekje poeni na 2k13 go opravile toa :D
--- надополнето: 27 декември 2012 во 19:46 ---
Inaku ima nekoj sto ja igra na xbox za da igrame zaedno ili ?
--- надополнето: 27 декември 2012 во 19:47 ---
луѓе .. јас играм центар на мај кариер .. дали некој знај како можам да го задржам некој зад мене како тие мене шо ми пра под нивни кош .. т.е да не можам да мрдам и ако скокнам правам фаул во напад..
Na joystick igras ili ?

Nemozes da go isklucis autosave zosto na nba 2k12 imase finta so autosave da sobiras povekje poeni na 2k13 go opravile toa :D
--- надополнето: 27 декември 2012 во 19:46 ---
Inaku ima nekoj sto ja igra na xbox za da igrame zaedno ili ?
--- надополнето: 27 декември 2012 во 19:47 ---

Na joystick igras ili ?
нене.. тастатура

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom