NBA 2K13

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Ај некој нека ми објаснит како се инсталират овај пачов.
И ако се инсталират дали се губит досега то шо сум го снимал???

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Едно прашање:
Дали може по завршувањето на сезоната веднаш да направам resign, за да можам наредната сезона да ја почнам со друг тим и со нив да го поминам кампот, драфтот, потпишувањето нови играчи...или мора да чекам тоа да помине со стариот тим па после да правам resign?

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Ви се гаси играта кога потпишувате нов договор на кариера ? Кој ви бил највисокиот пик што ве одбрале ?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
На сите ни гаси коа треба да потпишеме нов договор :)
Највисок пик мислам 2 или 3 мислам ми беше

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Зареди багот за договорот на крај на 3-та сезона ми се одигра.Неможев да потпишам со мојата екипа и отидов во друга али не ми беше тоа тоа сакав да останам во првиот тим.Иначе бев драфтуван како 10.Пред некое време направив бек шутер и ме драфтуваа како 1 пик.Отприлика мислам дека имав 30-5-10-3-3 статистика на пробната утакмица.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Со плејмејкер никако неможам да стигнам до А+...Играм сеа плејмејкер ова асистент,скоро секоја утакмица сум 15+ поени,15+ асистенции и никако да добијам А+(на почетокот и другите плејови многу поени ми даваа,ама сега поените шо ги примам од мојот играч се сведени на минумум)..Највисок пик ми е 6-ти со атлетик центар,со центар многу полесно се добива а+..

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Со плејмејкер никако неможам да стигнам до А+...Играм сеа плејмејкер ова асистент,скоро секоја утакмица сум 15+ поени,15+ асистенции и никако да добијам А+(на почетокот и другите плејови многу поени ми даваа,ама сега поените шо ги примам од мојот играч се сведени на минумум)..Највисок пик ми е 6-ти со атлетик центар,со центар многу полесно се добива а+..
Ај што неможеш да напраиш А+, него и фановите на твитер те серат дека си имал многу ТО, или ако сум дал 10 поени...
Играм моментално со 2ка, мислам дека сум 4 сезона, 94 ми е оверал. Ме бираат за на олстар утакмицата како 2 бек мислам само харден или кари беше пред мене, и на утакмицата стартувам,ги играм првите 20 секунди, ме седнуваат на клупа и не влагам :tapp: а 500 поени потрошив на атлетик виндмил...
За 14 глеав некој видеа, подобрени се некој дриблинзи и движења, мада не е многу променето од 13 барем според тоа што го видов. Викаат дека оваа е верзија е pre-alpha така да имам надеж дека ќе ја подобрат уште повеќе

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Од прва сезона тешко е да се праат A+, ама понатака е можно. Единствено што ми смета е тоа што на All Star и по три-четири сезони неам добра минутажа, а ме избираат убедливо како прв.

Kajgana Shop

На врв Bottom