NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Првпат симнувам NBА и можам да кажам дека е одлична. Ја симнав највеќе за двајца играње и засега се покажа како одлична, добар гејмплеј, доста адреналинска, визуелно добра..
Ме интересира само дифенс некоја финта или треба ептен да погодиш за одземање без да те помине или да го фаулираш.
Секако добредојдени се и други tips & tricks за пософистирцирана игра, место предавање, забивање и се од обичните контроли.

:eek:

Признај дека си ја спуштил само заради тоа што го има Бибер у неа... :sneaky:

У одбрана држи L1 кога го чуваш играчот на надворешна линија, пробај да му ја земеш топката на C (копчето со кое шутираш у напад), нормално кога ќе начекаш прав момент. Кога шутира D е за блок итн...

http://www.youtube.com/user/gameking?feature=watch

овде имаш tips за се и сешто, оди и у controler settings>advanced controls ќе ги научиш и про-финтите. :)

п.с. сеа глеам колку е пообемна играва за Xbox него за ПС, мамето нивно... (n)

Default контролите беа зезнати малку али кога ги наместив како што ми одговара мајка е графички убава за око,дефинтивно подобра од 2К12 најинтересен тим ми се Seattle SuperSoinics 95-96 со Кemp обожавам да куцам ама никако да направам над 80 nad dunk intensity meter:(

Како да наместам на џојстик да играм ? Приклучен ми е џојстикот ама сеуште не го *препознава* да речеме ..:D

Ја спуштив од замунда, све океј ја инсталирав, само шо немам никаков звук во играва.
На некои шутрачки форуми видов демек да сум ги апдејтирал драјверите од звучнава и да сум го снимел DirectX 11. Се то го напрајв и пак немам звук.

Чаре дечки?

Ја спуштив од замунда, све океј ја инсталирав, само шо немам никаков звук во играва.
На некои шутрачки форуми видов демек да сум ги апдејтирал драјверите од звучнава и да сум го снимел DirectX 11. Се то го напрајв и пак немам звук.

Чаре дечки?
Пробај да ја реинсталираш играта и види дали пак е така.

имаш багови кога треба да си го обновиш договорот? Ти се гаси играта?
ахх...немам сеуште стигнато да обновам...ме драфтуваа торонто и 2+1 договорот е ...барав трејт не успеа ова ми е 3та и сум слободен агент послем оваа сезона ке видам како ке биди...ке те известам

ахх...немам сеуште стигнато да обновам...ме драфтуваа торонто и 2+1 договорот е ...барав трејт не успеа ова ми е 3та и сум слободен агент послем оваа сезона ке видам како ке биди...ке те известам
пробај побарај им договор и ако ти понудат пробај да го прифатиш и кажи дали ќе ти се изгаси :

На драфтот кој пик беше ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom