Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да разгледај тукаИма некој пач со нови ростери ?
Ќе видиме уште не се знае, а после изгледа дека пак ќе има.Ќе излага ли пач од фиба за играва? И кога..
Евролига е ова.засега ова..и лестер на коверот)
те разбрав...затоа ти реков засега е тоа...мислам дека имаше и репрезентации...али беа бош напраени го барав таму поназад али не најдов...побарај можи ке најдиш...Евролига е ова.
Нема проблем, на фејсбук страницата ФИБА 2к12 имаше некои вести дека пак ќе имало пач таков како што имаше за 12-ката. Прво со 16 репрезентации ќе биде пачот а после ќе има апдејти.те разбрав...затоа ти реков засега е тоа...мислам дека имаше и репрезентации...али беа бош напраени го барав таму поназад али не најдов...побарај можи ке најдиш...
Не се смотани. Двочекор и куцање е на исто дугме, само држиш спринт да ја закуцаш. Нормално ако играчот ја куца, ако не ќе си ја положиА да ми ги каже некој како се забива и како се прави алеј ап ептен се смотани овие контроли едвај ги средив...
Ама на кое копче? кај што се шутира или каде е во контролите да наместам тоа прашавНе се смотани. Двочекор и куцање е на исто дугме, само држиш спринт да ја закуцаш. Нормално ако играчот ја куца, ако не ќе си ја положи