NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
НБА 2к12.Track:Sideways 2k remix

Текст:

"Hall of famer like Shaq and Magic,
Kobe Bryant i'll back to back it, shoot the three if i have to Nash it, Dwight Howard when i'm at the basket.

НБА2к13: Сите 3ца играат заедно

I blame the Illuminati

Евролига е ова.
те разбрав...затоа ти реков засега е тоа...мислам дека имаше и репрезентации...али беа бош напраени го барав таму поназад али не најдов...побарај можи ке најдиш...

те разбрав...затоа ти реков засега е тоа...мислам дека имаше и репрезентации...али беа бош напраени го барав таму поназад али не најдов...побарај можи ке најдиш...
Нема проблем, на фејсбук страницата ФИБА 2к12 имаше некои вести дека пак ќе имало пач таков како што имаше за 12-ката. Прво со 16 репрезентации ќе биде пачот а после ќе има апдејти.

Многу добра игра како и секоја година. Особено што ми се допаѓа најмногу е My Player сегментот, каде што има многу возбудлива виртуелна реалност на кариерата на еден НБА кошаркар. Само вака да продолжат 2K Sports и супер ќе биде и понатаму. :D

А да ми ги каже некој како се забива и како се прави алеј ап ептен се смотани овие контроли едвај ги средив...

А да ми ги каже некој како се забива и како се прави алеј ап ептен се смотани овие контроли едвај ги средив...
Не се смотани. Двочекор и куцање е на исто дугме, само држиш спринт да ја закуцаш. Нормално ако играчот ја куца, ако не ќе си ја положи

Не се смотани. Двочекор и куцање е на исто дугме, само држиш спринт да ја закуцаш. Нормално ако играчот ја куца, ако не ќе си ја положи
Ама на кое копче? кај што се шутира или каде е во контролите да наместам тоа прашав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom