Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Нема чаре сеа за сеа..сите можни решенија ги пробав и не трга...ќе треба да се чека на кракфикс....еве и од замунда го тргнаа овој кракфикс ваљда некој нов е на пат .

Се прерадвав за џабе... :place:
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 19:32 ---
Најде некој чаре? Гледам на Skidrowgames коментари за Steam требало да го смениш времето на Hong Kong Time, ама пак не бива. :(
Се си претерал, а уствари те мрзи една страна наназад да прочиташ :confused:

Треба уште неколку пати да пишам дека симната игра од аренабг БЕЗ крак + крак онли од скидроу работи без проблем?
Нема никакви инсталации.. нема никакви :гомце:

Се си претерал, а уствари те мрзи една страна наназад да прочиташ :confused:

Треба уште неколку пати да пишам дека симната игра од аренабг БЕЗ крак + крак онли од скидроу работи без проблем?
Нема никакви инсталации.. нема никакви :гомце:
Sorry. :oops:

Ќе можи да ми пуштиш линк од Арена? :)

Ајде уште еден кракфикс излезе...ај да видиме дали ќе го биде.
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 20:04 ---
Ииииии ни овој не работи :ROFLMAO:

Ајдееее линкот од аренабг торентот ако веќе не го постирате тука мољим по пп :vozbud:

Ете ви од играта
Ете ви од кракот

Али гледам сега кај играта пишува CRACKED, пред тоа колку што се сеќавам пишуваше NO CRACK.
Можда смениле :)

Ете ви од играта
Ете ви од кракот

Али гледам сега кај играта пишува CRACKED, пред тоа колку што се сеќавам пишуваше NO CRACK.
Можда смениле :)
Да те потсетиме на правилата на форумов со бан, или доволно е со опомена?
Не постирајте линкови од кракови.

Порачав мене скидроу да ми ја симнат, оти 80 гига веќе имам потрошено.. ваљда нема да ми прави проблеми или у меџувремену ќе искочи крак кој нема да прави проблеми.
Не сум преголем фан на колофдјути али колку е битна приказната, пошо имам скокано од игрите?

Барем јас добро ги знаам правилата :)
Мада одамна ги немам прочитано, нели важи истото од порано дека линкот во збор е дозволен?

Сакав јас да постирам од арена али само имињата при прашање, ама отстрани линк не ми фунцкионираше ниту гумичката погоре во левиот ќош.
До мене ќе да е или, на осумка и IE.

љинкоите по пп пљиз кај па се заака па и ти па тука да ги постираш :pos:

Барем јас добро ги знаам правилата :)
Мада одамна ги немам прочитано, нели важи истото од порано дека линкот во збор е дозволен?
Па според ова, не ги знаеш... Која е разликата помеѓу линк во збор, песна, слика или видео?
Линк си е линк. До пиратерија линкови не се дозволени. Во персонални пораки правете што сакате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom