Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Антивирусот веројатно е. Блокирај го за играта да не те замара.Ми отвори, нешто ме предупреди пред да отвори изгледа, ама нема везе после ќе му бараме чаре за то сеа одам да ја сумам.
Антивирусот веројатно е. Блокирај го за играта да не те замара.
Инаку, сега ја симнувам од замунда, се надевам ќе ми работи.![]()
Не сфаќам?!Немам ни антивирус ни фајрвалл ништо
Не сфаќам?!Јас му кажував него, затоа што го предупредувало нешто кога ја палел играта. Ти ко што гледам имаш проблем, а тоа е дека воопшто не можеш да ја упалиш. Плус не те цитирав тебе. Да не се збуни нешто?
Иначе чудно тоа...некои ја симнале од аренабг им се палела и си играле, други ги заебавала. Иста работа и со торентот од Замунда...не знам во што е работата...
Ако имаш доволно нет, симни ја верзијата од замунда. Ја пошо сум ограничен на 100че, не можам да си дозволам 2 пати да ја симнувам, затоа се надевам дека ќе работи...Нервози бе бате не ја пушта и цитирам се живо и диво. Зошто не ја пушта стврно не ми е јасно. Сите кракови и фискови ги спуштив.
Ако имаш доволно нет, симни ја верзијата од замунда. Ја пошо сум ограничен на 100че, не можам да си дозволам 2 пати да ја симнувам, затоа се надевам дека ќе работи...
Не бе, нешто од виндовсов беше изгледа пошо ми е 8ца, реков ќе ви сликам, ама при второво палење не се ни појави проблемот. Иначе добра игрица, во досадно време ќе имат шо да прам. Дан имат некој шо успеа да ја свртит за 5 сати?Антивирусот веројатно е. Блокирај го за играта да не те замара.
Инаку, сега ја симнувам од замунда, се надевам ќе ми работи.![]()
Steam Имаш ли инсталирано? Јас сега инсталирах Стеам, и има прогрес. Има црн екран и краш праве.. Сега е наред крашо да го средеме со една свежа реинсталација.Нервози бе бате не ја пушта и цитирам се живо и диво. Зошто не ја пушта стврно не ми е јасно. Сите кракови и фискови ги спуштив.
Steam Имаш ли инсталирано? Јас сега инсталирах Стеам, и има прогрес. Има црн екран и краш праве.. Сега е наред крашо да го средеме со една свежа реинсталација.
За малко да ја избришеех сета игра за инат и од нервоза.
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:46 ---
Нема чааре, и кај мене само на старт поцрнее и си напише this program has stopped working. Debug/Exit и толку...
Да.. Од арена... Требе да терам од друго место мош да ја симнам?Исто од арена
Инсталирај Стеам.. Ќе стигнеш до црн екран и ќе ти ја исклучува.. .Дво-Клик мавам на иконата " t6sp " и играта не ми ја уклучува и отчитува процес....
- И со оригиналниот крак од играта и со Black Ops II Crackfix.Repack - SKIDROW ... истото ми го прави.
- Како можам да го средам овој проблем ???