POS-51
Infinity Driver
66% e готово, ќе го аплудира за 15 мин максимумИнформирај не кога ќе биде готово видеото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
66% e готово, ќе го аплудира за 15 мин максимумИнформирај не кога ќе биде готово видеото.
Ќе можи да ми пуштиш download линк по ПП?Според мене играва супер работи, да го процесирам видеото и го аплоудирам, за 30 мин ќе имате гемплеј, инаку верзијата од арена со skidrow крак
Ај да не ве цитирам сите.Според коментарите на torrent leech никој не успеал да ја стартува, т.е. на сите им крашува. skidrow failed. again.
Ako може видеото да го постираш овде.66% e готово, ќе го аплудира за 15 мин максимум
Искрено да ти кажам, мене такви игри повеќе ми се свиѓаат не го цело време акција.Некој се жалеше што била играта филм со повремено стискање на некое копче? Епа сега многу поретко ќе треба да стискате некое копче. Уживајте во филмот.![]()
Сварно на некои членови не можам да му се изначудам.
Добро што очекувате и што барате воопшто од играва?
Гарантирам да ве прашаат "што сакаш да има во играва и каква сакаш да биде?" еден нема да знае да одговори, а тука само се сере.