Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене играва супер работи, да го процесирам видеото и го аплоудирам, за 30 мин ќе имате гемплеј, инаку верзијата од арена со skidrow крак
Ќе можи да ми пуштиш download линк по ПП? :)

Според коментарите на torrent leech никој не успеал да ја стартува, т.е. на сите им крашува. skidrow failed. again.
Ај да не ве цитирам сите.
Значи јас ја спуштив прво од аренабг онаа верзија без крак. И сега се враќам, гледам ми се симнала. Сега само кракот од скидроу го симнав и играта си функционира екстра. Првата мисија ја поминав. ОК е за почеток :)

Некој се жалеше што била играта филм со повремено стискање на некое копче? Епа сега многу поретко ќе треба да стискате некое копче. Уживајте во филмот. :D

Некој се жалеше што била играта филм со повремено стискање на некое копче? Епа сега многу поретко ќе треба да стискате некое копче. Уживајте во филмот. :D
Искрено да ти кажам, мене такви игри повеќе ми се свиѓаат не го цело време акција. :)
Сакам онака убаво филм да си изгледам :D
Сепак, работа на вкусови.

И како иде....добра е или пак исто срање ? XD.....Мене уште ми се симиња од замунда lol.

Ја спуштив SKIDROW верзијата од Замунда, ама ко ќе ја пуштам, ми излегва само црн екран и после крашова.

Му се случи ова на некој друг?

Добро бре , теа модерна излегува поретко него игра од call of duty серијалот . добра графика уааууу , приказна " веќе видена во 12314123412341234 други игри " , иновативност " се е исто со предходните 123412341 серијали " ...

Фантастична графика, но срање приказна(кој к*р барале да идат у 2025 бре?).
Интересна е, ама тоа гореспоменатото ја е*е многу.

Па и како Предатори се, невидливи:eek:

Тој Харпер каков го напраиле, што морав потврда да барам и испадна тој.
Мајкл Рукер. Исти у фаца, само што едниов со коса(игра), другиов без коса на сликава.
Па и Тони Тод го акнале, овие апла си личат бре.

Сварно на некои членови не можам да му се изначудам. :eek:
Добро што очекувате и што барате воопшто од играва?

Гарантирам да ве прашаат "што сакаш да има во играва и каква сакаш да биде?" еден нема да знае да одговори, а тука само се сере.

Сварно на некои членови не можам да му се изначудам. :eek:
Добро што очекувате и што барате воопшто од играва?

Гарантирам да ве прашаат "што сакаш да има во играва и каква сакаш да биде?" еден нема да знае да одговори, а тука само се сере.

Нова COD

Некое линкче проверено со крак исто, и дали може на windows 8 ? :) Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom