Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
ja simnav skidrow verzijata i samo sto ke ja pustam mi pajga igrata i mi se pojavuva Error during initialization:Unhandled exception caught dali nekoj znae sto moze da e problemot
]

Сварно на некои членови не можам да му се изначудам. :eek:
Добро што очекувате и што барате воопшто од играва?

Гарантирам да ве прашаат "што сакаш да има во играва и каква сакаш да биде?" еден нема да знае да одговори, а тука само се сере.
иновативност ... cod 1-2 беа wow ... far cry , crysis , battlefield ... сите донесоа нешто ново ... a call of duty цело време се повторува ... да разберев да прават римејкови на битки од историја , прва - втора светска војна па и сите понови ама ова ти е исто сра.е друго паковање .

иновативност ... cod 1-2 беа wow ... far cry , crysis , battlefield ... сите донесоа нешто ново ... a call of duty цело време се повторува ... да разберев да прават римејкови на битки од историја , прва - втора светска војна па и сите понови ама ова ти е исто сра.е друго паковање .
па беа wow зошто тогаш од супер марио на CoD и затоа беа wow сега шо треба да направат ? Шо и да направат пак за тебе срање ке бидат

пробљем..
Уопште не стартува, само креира процес и лоадира 8 мб.. Да не е до видноусо? Машината шо ми е стара, стара е.

па беа wow зошто тогаш од супер марио на CoD и затоа беа wow сега шо треба да направат ? Шо и да направат пак за тебе срање ке бидат
тоа можда ти од нинтендо си се префрлил на cod јас не !!!

тоа можда ти од нинтендо си се префрлил на cod јас не !!!
Ти најде да ми кажуваш ? Оди играј си ја кецот или двојката, не хејтај само

Ти најде да ми кажуваш ? Оди играј си ја кецот или двојката, не хејтај само
па ти рече дека од супер марио си се префрлил на cod јас не . имаше quake имаше command and conquer имаше medal of honour и така натака ... за разлика од battlefield crysis па и новата far cry ..... cod од предходните серијали се разликува по ништо .... т.е. по празната приказна која е веќе видена во сите други можни игри . Иди пробај borderlands 2 .. па ќе видиш нешто што се разликува од шаблонот наречен call of duty to make games for money and sell them to stupid kids !!!

Имат некој шо ја инстарила играва? Пошо читам овде од на замунда од на SKIDROW не фаќала, па да не ја спуштам за џабе ако не чинит кај сите..

Што е работава ...... све пробав :
1.Го блокирав со firewall
2.Сменив временска зона
3.Пуштив Steam
4.Го исклучив нетот
5.Го исклучив антивирусот

И пак истиот проблем ми го праи...крашуе и вика

a77b3c6d2795b4f1.jpg

Чаре ?

не подржува windows xp ... симни ги најновите драјвери за графичката и directx / c++ !!!
Знам све тоа...иам w7 x64 ultimate , драјверите коа ќе излезе нов автоматски ми се апдејтуват исто и directx и c ++ ...така да не е тоа

Излезе кракфикс што ништо не поправа :ROFLMAO:
Се прерадвав за џабе... :place:
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 19:32 ---
Најде некој чаре? Гледам на Skidrowgames коментари за Steam требало да го смениш времето на Hong Kong Time, ама пак не бива. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom