Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Хорор елементите се перверзија на играва...сега за сега добра.

Уште еден проблем...изгледа не ми е пишано да ја заиграв оваа игра.

Пробав да се регистрирам на Арена, ама таа што е сликата со captcha кодот не можам да ја видам. Пробав на Chrome, на Firefox...па дури и на IE...абер нема. :place:

Се надевам дека на Замунда или Пиратите ќе аплоудираат некој фикс шо работи...кај мене не фаќа тој од Замунда.

Ај некој нека помогне почнав да ја симнувам преку торент и ептен слабо оди со 200 kbps :confused: а некогаш знае да падна и на 13 а upload иде и до 100 :confused: а имам интернер неограничен со 50 мега download ај помош ... :)

Ај некој нека помогне почнав да ја симнувам преку торент и ептен слабо оди со 200 kbps :confused: а некогаш знае да падна и на 13 а upload иде и до 100 :confused: а имам интернер неограничен со 50 мега download ај помош ... :)
брате како само исти проблеми имаме двајцава и јас то барам помош од сиве,никако нејкит да ојт макс на спид торентов пробав со сите торенти и пак исто,дури и на други игри ми прајт така,а на некој пак не,да спуштам некој програм нешо музика или шо било,ќе ојт до колку со мојт а на игриве појќето не....АЈДЕ ПОМОШ НЕКОЈ

брате како само исти проблеми имаме двајцава и јас то барам помош од сиве,никако нејкит да ојт макс на спид торентов пробав со сите торенти и пак исто,дури и на други игри ми прајт така,а на некој пак не,да спуштам некој програм нешо музика или шо било,ќе ојт до колку со мојт а на игриве појќето не....АЈДЕ ПОМОШ НЕКОЈ
Мене само на нови торенти излезени ми прави :mad: на др лета со по 5 мега али на овој нејќе да тргне мајке му га спалим

И мене така исто на некој е ок на некој не поготово новиве,ко ја спуштам кантер новава од на стим си одесхе до вкрај дури и појќе од то а на ова бек опс не исто и на медал оф хонор..:(

Тоа е така оти сега играта е нова и повеке ја симнуваат отколку што ја сидаат.

Кај мене фиксот си е ОК, играта работи перфектно и немој да ми речете дека и оваа Call of Duty е иста како и претходните... не коментирам ништо, ќе чекам да е помините кампањата :)

Абе од аренабг на windows 8 му работи на некој или само јас имам проблем?

Не работе... само се стартува процес и лоадира 8 МБ и толку.. НИ курци ни палци..
јас мислеех оти до мене е...

Options -> Preferences -> Bandwith -> Global maximum number of connections 50000, Number of connected peers per torrent 10000, Number of additional slots per torrent 200.

И види дали има разлика.

Options -> Preferences -> Bandwith -> Global maximum number of connections 50000, Number of connected peers per torrent 10000, Number of additional slots per torrent 200.

И види дали има разлика.
Ова помага кај сите или само кај оние со екстра брз интернет (50+ мбпс) ?

Ова помага кај сите или само кај оние со екстра брз интернет (50+ мбпс) ?
Ова е за тие со 50 Mbps. Ако ти имаш на пример 10 Mbps ќе наместиш 10000/2000/40

Само што ја свртев,

Играва испадна многу повеке одколку што очекував, прв впечаток со 2025 ми беа meh... ама кога се внесов во приказната и ликовите со спуштена вилица изиграв неколку мисии.Има многу графички подобрувања и детали кој се сетиле да ги средат.Оружјата се перверзија жива, незнаеш што попрво да одбереш,сега чекам да се хакне мултито па да се пробам таму.

Се на се ,топло препорачувам.

Топ....мене ни од аренабг не ми ја пушта....истиот проблем како со SKIDROW верзијата....у курац....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom