Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брате како само исти проблеми имаме двајцава и јас то барам помош од сиве,никако нејкит да ојт макс на спид торентов пробав со сите торенти и пак исто,дури и на други игри ми прајт така,а на некој пак не,да спуштам некој програм нешо музика или шо било,ќе ојт до колку со мојт а на игриве појќето не....АЈДЕ ПОМОШ НЕКОЈАј некој нека помогне почнав да ја симнувам преку торент и ептен слабо оди со 200 kbpsа некогаш знае да падна и на 13 а upload иде и до 100
а имам интернер неограничен со 50 мега download ај помош ...
![]()
Мене само на нови торенти излезени ми правибрате како само исти проблеми имаме двајцава и јас то барам помош од сиве,никако нејкит да ојт макс на спид торентов пробав со сите торенти и пак исто,дури и на други игри ми прајт така,а на некој пак не,да спуштам некој програм нешо музика или шо било,ќе ојт до колку со мојт а на игриве појќето не....АЈДЕ ПОМОШ НЕКОЈ
Options -> Preferences -> Bandwith -> Global maximum number of connections 50000, Number of connected peers per torrent 10000, Number of additional slots per torrent 200.Ај некој нека помогне почнав да ја симнувам преку торент и ептен слабо оди со 200 kbpsа некогаш знае да падна и на 13 а upload иде и до 100
а имам интернер неограничен со 50 мега download ај помош ...
![]()
Ова помага кај сите или само кај оние со екстра брз интернет (50+ мбпс) ?Options -> Preferences -> Bandwith -> Global maximum number of connections 50000, Number of connected peers per torrent 10000, Number of additional slots per torrent 200.
И види дали има разлика.
Ова е за тие со 50 Mbps. Ако ти имаш на пример 10 Mbps ќе наместиш 10000/2000/40Ова помага кај сите или само кај оние со екстра брз интернет (50+ мбпс) ?