Ги извадив од банкомат на тутунска, ми земаа околу 20 долари со сите такси.Работата е што јас сум во МК. На кој банкомат да одам?
Ти ако си бил во Дакота или Вајоминг....So sreka na site sto ke odat dogodina , jas bev ovaa godina i nikojpat veke. Eden sovet od mene ... ne e kako na filmovite , veruvajte.
Зошто така друже ? Те молам образложи и елаборирај, затоа што следното лето ми е во план да заминам за УСА ворк & травел. Ваквите негативни мислења како твоите се доста ретки, па навистина би сакал да ги чујам .So sreka na site sto ke odat dogodina , jas bev ovaa godina i nikojpat veke. Eden sovet od mene ... ne e kako na filmovite , veruvajte.
http://www.vikingtravel.mk/Moze nekoj da ostavi linkovi od agenciite koj nudat work&travell?
Има голема можност да поверуваат,ама ако те откријат,кривично дело е па сега ти размисли добро дали вреди...мислам дека несмеам тука да поставувам вакви прашања, ама да се обидам сакам да фалсификувам уверение, дали е то возможно да помини во амбасадата т.е. дали проверуват?
Гледам ти као позапознаен, кај да ги уновчам чековите тука. Шпаркасе, ТТК, Стопанска(голема провизија) не бива. Утре ќе одам до комерцијална. Кај има најмала провизија и најмалце се чека да ти ги преврлат на девизна??
Значи подобро да не аплицирам за лотарија ? ...Ако знаат тогаш сигурно тоа би било во моја негатива.I da ne prasuvaat ke znaat deka si apliciral
Наром Травел или Коузон, со другите баш не сум запознаен, но од тоа што имам слушано во никој случај да не ги избираш Зип Травел.Moze nekoj da ostavi linkovi od agenciite koj nudat work&travell?