Користев inspyder web to disk.naumdb
Фала за линкот, дај сега тип и за софтверот со кој ги симна... да не губиме време на истражување и за тоа!
(webcopier користев на времето)
Јас инаку обично прво истражувам што сакам да читам па дури потоа симнувам книги. Сепак, ваква голема колекција на пре-форматирани книги во киндл формат не се пропушта... кој знае каква торент-контрола ни носи иднината, кој ќе се заебава со проксија тогаш. :-/
Moeш да ги торентираш?Користев inspyder web to disk.
Ама не оди многу брзо, сигурно се симнуваа неколку часови, го оставив компјутерот цела вечер да работи.
Многу ми е спор upload-от, инаку без проблем ќе ги „торентирав“, повеќе ти се исплати да ги симнеш директно од таму Ако во иднина се префрлам на T-Home Optic (голема веројатност за тоа) одма ќе бидат поставени и ќе те известам Исто имам и два-три гигабајти со српско/хрватски книги.Moeш да ги торентираш?
Во kupilaptop имаше само од Kindle таблетите. Мислам дека не се продава никаде на друго место. Единствено да го порачаш од Amazon или eBay, или најдобрата варијанта, некој да ти го донесе од Америка.Се продава кај нас киндлов?
Ако случајно најдеш некој од америка да ти го донесе, не ме заборавај. Ќе ми треба услугаСе продава кај нас киндлов?
Можам јас да ти пратам, ако сакаш, ама незнам дали ќе те царинат.Евентуално како поклон да го означам.Пиши ПП.Се продава кај нас киндлов?
Не го користи тоа.Леле ај плс совет дајте ми побрзо. Го симнав програмчево од Амазон за праќање книги од компјутер на киндл мејлот. Програмава го бара мојот Амазон акаунт. А мене книгиве сите симнати нелегално, страв ми е да го напишам.
Ама не ми треба конвертирање на книги - имам Калибре. Ми треба да си пратам книги од компјутер на киндл.Не го користи тоа.
Симни Calibre за правење книги.
Па до сега како префрлаше книги од компјутер на киндл?Ама не ми треба конвертирање на книги - имам Калибре. Ми треба да си пратам книги од компјутер на киндл.