Work and travel USA

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.415
Поени од реакции
38.955
So sreka na site sto ke odat dogodina , jas bev ovaa godina i nikojpat veke. Eden sovet od mene ... ne e kako na filmovite , veruvajte. :)

N

NikolaMKD91

Гостин
So sreka na site sto ke odat dogodina , jas bev ovaa godina i nikojpat veke. Eden sovet od mene ... ne e kako na filmovite , veruvajte. :)
Зошто така друже ? Те молам образложи и елаборирај, затоа што следното лето ми е во план да заминам за УСА ворк & травел. Ваквите негативни мислења како твоите се доста ретки, па навистина би сакал да ги чујам . :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дали ако аплицирам за грин карта на лотарија сега и би бил одбиен, дали би имал некои проблеми доколку во фебруари аплицирам за work & travel програмата т.е дали во амбасадата кога ќе одам на интервју ќе биде тоа некоја пречка, дали прашуваат за тоа и тн ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
мислам дека несмеам тука да поставувам вакви прашања, ама да се обидам :) сакам да фалсификувам уверение, дали е то возможно да помини во амбасадата т.е. дали проверуват?

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
мислам дека несмеам тука да поставувам вакви прашања, ама да се обидам :) сакам да фалсификувам уверение, дали е то возможно да помини во амбасадата т.е. дали проверуват?
Има голема можност да поверуваат,ама ако те откријат,кривично дело е па сега ти размисли добро дали вреди...

M

Mario Gómez

Гостин
Гледам ти као позапознаен, кај да ги уновчам чековите тука. Шпаркасе, ТТК, Стопанска(голема провизија) не бива. Утре ќе одам до комерцијална. Кај има најмала провизија и најмалце се чека да ти ги преврлат на девизна??

Г

Грејвдигер

Гостин
Moze nekoj da ostavi linkovi od agenciite koj nudat work&travell?
Наром Травел или Коузон, со другите баш не сум запознаен, но од тоа што имам слушано во никој случај да не ги избираш Зип Травел.
Кај Наром на 1ви номеври започнува аплицирањето.

Kajgana Shop

На врв Bottom