- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.340
- Поени од реакции
- 5.719
Јас за роденден таму после 20ти ке ја земам xDdaj be koj ke ja kupuva, da kupime grupno poveke luge ????
Јас за роденден таму после 20ти ке ја земам xDdaj be koj ke ja kupuva, da kupime grupno poveke luge ????
До сега никаков проблем сум немал. Функционира совршено.Доколку се купи оригинал, ќе има вакви заебанции со crashdump и остало срање?
Да ти кажам право не знам точно . Ама не е многу голем, од тие старите SOLAR е.Зависи од димензиите на мониторот. Колку инчи ти е мониторот?
Абе, намести ја што можи поголемо. Пробај со 1024 x 768, и после кревај нагоре. Колку што можи поголема да е, подбро ќе изгледа играта.Да ти кажам право не знам точно . Ама не е многу голем, од тие старите SOLAR е.
Гледам си почнал да ја снимаш недосимната. Оставија до 100%, па после прави што ќе правиш.
Ja направив на 1280:1024 одлично е.Абе, намести ја што можи поголемо. Пробај со 1024 x 768, и после кревај нагоре. Колку што можи поголема да е, подбро ќе изгледа играта.
Како што напредуваш би требало да те викнат во репрезентација.Ja направив на 1280:1024 одлично е.
И си почнав Be a Pro во Норич, со мој фудбалер. За држава ја одбрав Македонија, се игра и со репрезентации или? Ај некој што има повеќе поминато, јас само една пријателска иам изиграно до сеа.
И што репрезентација има Македонија?Како што напредуваш би требало да те викнат во репрезентација.
Најдобра!И што репрезентација има Македонија?
Е одлично. Со мене уште појаки.Најдобра!
Светски шампиони ќе ги правишЕ одлично. Со мене уште појаки.