FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
aj pomos malce ja instalirav i mi vika origin is not installed,and required to play your game.
немаш крак направено.
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 19:39 ---
Ќе полудеам од нервоза! :mad: Толку ли нема некој што знае што да направам?

Ја избришав и ја симнав од друго место. И пак исти курац, пак ја уклучува играта и пред да почнам утакмица автоматски ме гаси. :mad:

instance0 ми е направено на read only.
Направи нов user на комјутерот и од таму играја.

Зошто немам публика на ниту еден меч?:icon_lol:
Да не треба оргинал игра за публика, или да си логиран на нет, па преку Фејсбук да собере публика...
Иначе играва малце ми сецка за разлика од 12ка која леташе, но тоа е тоа кога имама стар ПЦ.

moze li nekoj da mi prate u pp torrent i da mi pise se so treba da napravam za da pocnam da gu igram zs nemozam da gu najdam fala odnapred pozz

1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.

4. Блокирајте всјакак'в дост'п на fifa13.exe до интернет, чрез firewall или друга подобна програма!!!

Ај некој да ми објасни како се средуват тие работи.

Е и јас неам ништо чекпано со firewall оти и не знам како. :D Да не е до тоа? :D

Да не треба оргинал игра за публика, или да си логиран на нет, па преку Фејсбук да собере публика...
Иначе играва малце ми сецка за разлика од 12ка која леташе, но тоа е тоа кога имама стар ПЦ.
Публика има на секој натпревар кај мене.
Ја симнав од Piratebay Internal Reloaded верзијата.

Немаш публика затоа што ти е на Very Low,доколку подесиш барем на Low публиката ќе присуствуват на натпреварите. :D
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 20:26 ---
Иначе во врска со Firewall и мене не ми е јасно како се блокира све тоа,зборувам за Xp бидејќи за Виста и за седмица имат туториал како се прави тоа....

Немаш публика затоа што ти е на Very Low,доколку подесиш барем на Low публиката ќе присуствуват на натпреварите. :D
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 20:26 ---
Иначе во врска со Firewall и мене не ми е јасно како се блокира све тоа,зборувам за Xp бидејќи за Виста и за седмица имат туториал како се прави тоа....
Значи до тоа му е, ех...

Ќе полудеам од нервоза! :mad: Толку ли нема некој што знае што да направам?

Ја избришав и ја симнав од друго место. И пак исти курац, пак ја уклучува играта и пред да почнам утакмица автоматски ме гаси. :mad:

instance0 ми е направено на read only.
Конечно клип на јутјуб како да го попрајш то.... http://www.youtube.com/watch?v=BV5g...L25L1VdtqCOR0L69Re8eOIpUsf2rFsw&feature=inbox инаку и јас го имав истио проблем ...ама сега поќе НЕ :) (y) :cuc:

Почнав сезона со Арсенал и сега за сега неможам да се пожалам.
Навикнат бев на ПЕС и сега движењето и шутевите ми се малце по комплицирани, но ќе се навикнам.
Иначе има ли некоја опција да се тргне Player warm up пред секој натпревар ?

Дај стварно кој знае нека го објасни тоа со firewall, се наполнив со нервози од преги..

Дај стварно кој знае нека го објасни тоа со firewall, се наполнив со нервози од преги..

Друже тоа не би требало да ти претставува проблем. Еве јас ништо не чепнав таму, а играта е перфектна.
Иначе ако користиш Windows 7 идеш :
1. Control Panel
2. System and Security
3. Allow a program through firewall
4. Ќе кликнеш на тоа горе десно Change Settings
5. Ќе бараш FIFA 13.

Мислам дека ова е тоа.

Ме интересира кој Mercurial патики ги има во играва?
Мислиш копачки, последниот модел се.... Nike Mercurial Vapor VIII ACC
52386.jpg

Teufelchen |И.И| Tise_MKD Man-ce-ster goodlife_filipsis Ред Девил.... другарчиња ќе ја купуваме ли оригинал играва да правиме тата-мата овде бе ако се сеќавате, поздрав до вас ќе има реметење оваа година, осеќам. Нај јака игра за фудбал направена до сега другарчиња треба да си ја земеме оригинал, респект!

Da ziveevte vo petti vek aj ke ve razberev ama na denesno vreme pri google skoro i da ne postoet raboti sto ne ke to bidat objasnati.Ama koj da barat,
i da 10 pati e napisano ponazad kako se pravi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom