Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Кај мене откако сменив резолуција ми кажува ерор и тоа пишува EOOO1. Некој сличен проблем дали имал?
http://www.youtube.com/watch?v=DCUINeao9kk&feature=relatedКај мене откако сменив резолуција ми кажува ерор и тоа пишува EOOO1. Некој сличен проблем дали имал?
Витсел е тој другиот. Исто и Ласана го немат префрлено во Анжи. За други не забележав.И мала забелешка на трансферите,не се сите комплетирани,приметив дека Хулк и тој другиот(не ми текнува како се вика)не се преместени во Зенит.Можеби има и други некомплетирани трансфери.
Јас го имав истиот проблем. Не може да го најде тој фајл, зашто не ти е све отпакувано. Влези во фолдерот Game, и отпакувај ги сите Parts. После не ни мора да ја инсталираш од тоа Installer, само ќе го копираш кракот.Ја превземам од друго место пак да ја инсталирам кај шо треба да си одберам во кое место и значи било кое место да го одберам ми пишува The system cannot find the file specified.Шо треба да напрам повеќе не знам стварно се изнервирав скрос дај помагајте ако знајте.
Има ли некој најдено нешто??? Како да го подесам џојстикот со копчиња кои јас ги сакам. Како што ми беше во ФИФА 2012Дечки дајте туторијал како да си го подесам џојстикот како што ми беше на ФИФА 12.
Ок е, и ја го средив. Инсталирав најнови драјвери за графичката (Nvidia), инсталирав последен directX и се среди проблемот.Средив јас. Го решив проблемот. Пиши ми ако уште неможеш.
Да да забележав подоцна ја средивЈас го имав истиот проблем. Не може да го најде тој фајл, зашто не ти е све отпакувано. Влези во фолдерот Game, и отпакувај ги сите Parts. После не ни мора да ја инсталираш од тоа Installer, само ќе го копираш кракот.