FIFA 13

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Кај мене откако сменив резолуција ми кажува ерор и тоа пишува EOOO1. Некој сличен проблем дали имал?

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И мала забелешка на трансферите,не се сите комплетирани,приметив дека Хулк и тој другиот(не ми текнува како се вика)не се преместени во Зенит.Можеби има и други некомплетирани трансфери.
Витсел е тој другиот. Исто и Ласана го немат префрлено во Анжи. За други не забележав.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.991
Ќе полудеам од нервоза! :mad: Толку ли нема некој што знае што да направам?

Ја избришав и ја симнав од друго место. И пак исти курац, пак ја уклучува играта и пред да почнам утакмица автоматски ме гаси. :mad:

instance0 ми е направено на read only.

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Ја превземам од друго место пак да ја инсталирам кај шо треба да си одберам во кое место и значи било кое место да го одберам ми пишува The system cannot find the file specified.Шо треба да напрам повеќе не знам стварно се изнервирав скрос дај помагајте ако знајте.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Иначе ова со исклучувањево на фифата изледа на крај ќе испадне дека е среќа. Кај секој различно со исти постапки на инсталирање.
Уште некни кај еден другар му ја инсталирав фифава и екстра му тераше, напраивме неколку утакмици, супер беше. Вчера ми се јави и ми рече пред да почни да игра, истите симптоми кај мнозина тука, му се исклучувала играта :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ме интересира кој Mercurial патики ги има во играва?

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
дали со интел и3 и интел хд3000 интегрирана ќе ја игра?
пес2012 го играше без проблем

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Ја превземам од друго место пак да ја инсталирам кај шо треба да си одберам во кое место и значи било кое место да го одберам ми пишува The system cannot find the file specified.Шо треба да напрам повеќе не знам стварно се изнервирав скрос дај помагајте ако знајте.
Јас го имав истиот проблем. Не може да го најде тој фајл, зашто не ти е све отпакувано. Влези во фолдерот Game, и отпакувај ги сите Parts. После не ни мора да ја инсталираш од тоа Installer, само ќе го копираш кракот.

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Дечки дајте туторијал како да си го подесам џојстикот како што ми беше на ФИФА 12.
Има ли некој најдено нешто??? Како да го подесам џојстикот со копчиња кои јас ги сакам. Како што ми беше во ФИФА 2012

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Средив јас. Го решив проблемот. Пиши ми ако уште неможеш.
Ок е, и ја го средив. Инсталирав најнови драјвери за графичката (Nvidia), инсталирав последен directX и се среди проблемот.

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Јас го имав истиот проблем. Не може да го најде тој фајл, зашто не ти е све отпакувано. Влези во фолдерот Game, и отпакувај ги сите Parts. После не ни мора да ја инсталираш од тоа Installer, само ќе го копираш кракот.
Да да забележав подоцна ја средив

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
После неколку натпревари се случува откако ќе почнам нов натпревар да го снема резултатот од горен лев агол, да ја снема стрелката која го одбележува играчот кој го контролирам и слично. Исто така и имињата на дресовите се мешаат или пак се деформирани. На пример играв со Реал пртов Барса и на дресот на Роналдо пишуваше МЕСИ. Некој со вакви проблеми дали има и како ги решил?

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Го добив Давид Силва на FUT, ми дојде ко кец на 10ка :) Го шитнав за 60к. Пошто видов дека одреден процент од парите беа земени од фифата, дали знае некој колку е точно процентот и од која сума почнува да се пресметува?

Kajgana Shop

На врв Bottom