FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене откако сменив резолуција ми кажува ерор и тоа пишува EOOO1. Некој сличен проблем дали имал?

И мала забелешка на трансферите,не се сите комплетирани,приметив дека Хулк и тој другиот(не ми текнува како се вика)не се преместени во Зенит.Можеби има и други некомплетирани трансфери.
Витсел е тој другиот. Исто и Ласана го немат префрлено во Анжи. За други не забележав.

Ќе полудеам од нервоза! :@ Толку ли нема некој што знае што да направам?

Ја избришав и ја симнав од друго место. И пак исти курац, пак ја уклучува играта и пред да почнам утакмица автоматски ме гаси. :@

instance0 ми е направено на read only.

Ја превземам од друго место пак да ја инсталирам кај шо треба да си одберам во кое место и значи било кое место да го одберам ми пишува The system cannot find the file specified.Шо треба да напрам повеќе не знам стварно се изнервирав скрос дај помагајте ако знајте.

Иначе ова со исклучувањево на фифата изледа на крај ќе испадне дека е среќа. Кај секој различно со исти постапки на инсталирање.
Уште некни кај еден другар му ја инсталирав фифава и екстра му тераше, напраивме неколку утакмици, супер беше. Вчера ми се јави и ми рече пред да почни да игра, истите симптоми кај мнозина тука, му се исклучувала играта :)

Ме интересира кој Mercurial патики ги има во играва?

дали со интел и3 и интел хд3000 интегрирана ќе ја игра?
пес2012 го играше без проблем

Ја превземам од друго место пак да ја инсталирам кај шо треба да си одберам во кое место и значи било кое место да го одберам ми пишува The system cannot find the file specified.Шо треба да напрам повеќе не знам стварно се изнервирав скрос дај помагајте ако знајте.

Јас го имав истиот проблем. Не може да го најде тој фајл, зашто не ти е све отпакувано. Влези во фолдерот Game, и отпакувај ги сите Parts. После не ни мора да ја инсталираш од тоа Installer, само ќе го копираш кракот.

Дечки дајте туторијал како да си го подесам џојстикот како што ми беше на ФИФА 12.

Има ли некој најдено нешто??? Како да го подесам џојстикот со копчиња кои јас ги сакам. Како што ми беше во ФИФА 2012

Средив јас. Го решив проблемот. Пиши ми ако уште неможеш.
Ок е, и ја го средив. Инсталирав најнови драјвери за графичката (Nvidia), инсталирав последен directX и се среди проблемот.

Јас го имав истиот проблем. Не може да го најде тој фајл, зашто не ти е све отпакувано. Влези во фолдерот Game, и отпакувај ги сите Parts. После не ни мора да ја инсталираш од тоа Installer, само ќе го копираш кракот.
Да да забележав подоцна ја средив

После неколку натпревари се случува откако ќе почнам нов натпревар да го снема резултатот од горен лев агол, да ја снема стрелката која го одбележува играчот кој го контролирам и слично. Исто така и имињата на дресовите се мешаат или пак се деформирани. На пример играв со Реал пртов Барса и на дресот на Роналдо пишуваше МЕСИ. Некој со вакви проблеми дали има и како ги решил?

aj pomos malce ja instalirav i mi vika origin is not installed,and required to play your game.

Го добив Давид Силва на FUT, ми дојде ко кец на 10ка :) Го шитнав за 60к. Пошто видов дека одреден процент од парите беа земени од фифата, дали знае некој колку е точно процентот и од која сума почнува да се пресметува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom