Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.045
- Поени од реакции
- 6.072
Како целина е многу подобра и од двете заедно кога ќе ги споиш најдобрите работи кои ги имаат.и која е подобра фифа или нба?
А како игри, не можеш да ги споредиш.
Како целина е многу подобра и од двете заедно кога ќе ги споиш најдобрите работи кои ги имаат.и која е подобра фифа или нба?
Седи си мирен..мислам дека несакаш да ти дојде пола форум дома да играме фифа 13ка ... XDИграва е страшна.Вчера ја играв за прв пат.
Тоа што ми се допадна најмногу е што на оваа можеш каде каде да постигнуваш повеќе голови од дистанца,што не беше случајот со 12та и треба шут спеед да напраиш 90 и шут ерор 10 за да дадеш од дистанца.Сега со дифолт,се 50ки се дават и тоа какви голови.
Едино што не ми се допадна е долгите форови што си ги даваат играчите.
Ја играв на Плеајстејшн...И тоа не дома во студио...Иначе за жал компјутеров ми е тапа па неможам да играм ФифаСеди си мирен..мислам дека несакаш да ти дојде пола форум дома да играме фифа 13ка ... XD
Кантери која е подобра фифа или нба?
Ако мислиш на first touch control, тоа е новото што треба да го совладаш.Едино што не ми се допадна е долгите форови што си ги даваат играчите.
И да се пожалам за набацувањата.Нон-стоп на втора статива набацува,а ич не го полнам.Ако мислиш на first touch control, тоа е новото што треба да го совладаш.
А ако мислиш на форот додека трчаш шпринт, тоа до тебе е. Поготово шпринтот ако ти бил на Р1.
Шпринтот секогаш се мести на Р2 за полесно да можеш играчот да го контролираш
Нареден пат намести го како што ти велам, ќе осетиш разлика.
А пес случајно да не имаш играно?И да се пожалам за набацувањата.Нон-стоп на втора статива набацува,а ич не го полнам.
Ќе ти кажам страна каде што е 30евраКако само ме нервираат овие
Ќе ме натераат да си идам ФИФА легално да си ја платам 3000 денари ... како што зборат играта вреди многу
Пес фан сум ,ама ова нешто ме плаши ,али ипак Пес си е пес
Не,ти зборам за Фифа на плејстејешенА пес случајно да не имаш играно?
Ќе пробаш со дупло стискање на копчето (кругот) и ќе ти ја набаци на првиот или евентуално можеш со тројно отсечно стегање, исто така на првиот ја набацува остро по земја.
До 2011 фифа се разликуваше. Од 2012 па наваму иста е фифата, безразлика на х-бокс, пц или псНе,ти зборам за Фифа на плејстејешен
Кај ја уклучувате формата? Отидов на View Form ми бараше да се закачи на нет.Ќе ти кажам страна каде што е 30евра
И јас бев пес фан, до пред некоја година.
Прегледај го приврзокот 50246
Мора вака малце провокација, досадно ми стана само со странци