FIFA 13

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Играва е страшна.Вчера ја играв за прв пат.
Тоа што ми се допадна најмногу е што на оваа можеш каде каде да постигнуваш повеќе голови од дистанца,што не беше случајот со 12та и треба шут спеед да напраиш 90 и шут ерор 10 за да дадеш од дистанца.Сега со дифолт,се 50ки се дават и тоа какви голови.
Едино што не ми се допадна е долгите форови што си ги даваат играчите.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.339
Поени од реакции
5.717
Играва е страшна.Вчера ја играв за прв пат.
Тоа што ми се допадна најмногу е што на оваа можеш каде каде да постигнуваш повеќе голови од дистанца,што не беше случајот со 12та и треба шут спеед да напраиш 90 и шут ерор 10 за да дадеш од дистанца.Сега со дифолт,се 50ки се дават и тоа какви голови.
Седи си мирен..мислам дека несакаш да ти дојде пола форум дома да играме фифа 13ка ... XD

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Седи си мирен..мислам дека несакаш да ти дојде пола форум дома да играме фифа 13ка ... XD
Ја играв на Плеајстејшн...И тоа не дома во студио...Иначе за жал компјутеров ми е тапа па неможам да играм Фифа :(

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Ja igram na ps3 skoro edna nedela i sum prezadovolen.Spored mene najdobrata fudbalska igra do sega izlezena.Ja igravme 1vs1 i 2vs2 i mozam samo da kazam deka e perverzii :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ццц, ме фаќат нервоза дур играм Пес.. Ај нека прает чаре нека ја средат побрзо, пак ко ќе прочитам овде дека некој ја игра и си ги кажвит импресиите:eek: .

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако мислиш на first touch control, тоа е новото што треба да го совладаш.
А ако мислиш на форот додека трчаш шпринт, тоа до тебе е. Поготово шпринтот ако ти бил на Р1.
Шпринтот секогаш се мести на Р2 за полесно да можеш играчот да го контролираш :)
Нареден пат намести го како што ти велам, ќе осетиш разлика.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Ако мислиш на first touch control, тоа е новото што треба да го совладаш.
А ако мислиш на форот додека трчаш шпринт, тоа до тебе е. Поготово шпринтот ако ти бил на Р1.
Шпринтот секогаш се мести на Р2 за полесно да можеш играчот да го контролираш :)
Нареден пат намести го како што ти велам, ќе осетиш разлика.
И да се пожалам за набацувањата.Нон-стоп на втора статива набацува,а ич не го полнам. :mad:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
И да се пожалам за набацувањата.Нон-стоп на втора статива набацува,а ич не го полнам. :mad:
А пес случајно да не имаш играно? :icon_lol:
Ќе пробаш со дупло стискање на копчето (кругот) и ќе ти ја набаци на првиот или евентуално можеш со тројно отсечно стегање, исто така на првиот ја набацува остро по земја.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Како само ме нервираат овие :D
Ќе ме натераат да си идам ФИФА легално да си ја платам 3000 денари ... како што зборат играта вреди многу
Пес фан сум ,ама ова нешто ме плаши ,али ипак Пес си е пес :sneaky:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Како само ме нервираат овие :D
Ќе ме натераат да си идам ФИФА легално да си ја платам 3000 денари ... како што зборат играта вреди многу
Пес фан сум ,ама ова нешто ме плаши ,али ипак Пес си е пес :sneaky:
Ќе ти кажам страна каде што е 30евра :D

И јас бев пес фан, до пред некоја година.

Untitled.png

Мора вака малце провокација, досадно ми стана само со странци :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
А пес случајно да не имаш играно? :icon_lol:
Ќе пробаш со дупло стискање на копчето (кругот) и ќе ти ја набаци на првиот или евентуално можеш со тројно отсечно стегање, исто така на првиот ја набацува остро по земја.
Не,ти зборам за Фифа на плејстејешен :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464

Kajgana Shop

На врв Bottom