И јас го делам мислењето со членот погоре. За разлика од него јас играм ФИФА од 99та, али затоа го имам играно светското 98ма
Фифите беа ок до 2005-6 кога пес 06 направи револуција.
Од тогаш фифите беа
.
Ич несакам да се потсеќам на тоа дека фифа 09 и фифа 10 е уствари КОМПЛЕТНО копи-пејст. Од тогаш ЕА ненормално сум ги замразил за со фифа 11 да ме убедат во спротивното. Фифа 11 не беше кизне што, но беше далеку подобра од пес, така што тука почнува мојата ера на играње ФИФА. За фифа 12 да не праиме маубет.
Можда горенаведените игри си ги играл онлајн, ама тие немаат ама баш никаква поврзаност со фифа.
И јас ја играв фифа 11 онлајн, па подоцна бидејки 12ката НИКАКО, ама БАШ НИКАКО не можеа тука да ја средат за да ја играме пиратски онлајн, ја купив. Тоа беше единствената причина. И подоцна, откако ја купив, тоа беше првата игра воопшто што сум ја купил, годинава без никакво мислење ја зедов и 13ката, и истото ќе го направам со 14ката, освен ако не се посерат.
И со пиратеријата, сеуште си стојам на зборот. Пример има (со извинение) затупени ПЕС фанови.
И како ќе продреш до нив да им кажеш дека фифа е боље (овој муабет е за компанијата ЕА)? Ќе треба да ја купат за сварно да го увидат тоа? Што ако тоа не е вистина?