Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене е чиста случајност. Ај да речеме оти ги заебал, би имало смисла, вака не знам.. Искрено да си кажам Клатенбург мислам дека никогаш не го оштетил Јунајтед до сега, така да радувајте се што ни нема судено. :icon_mrgr:

Не знам дали е случајност, не знаеш ни ти....многу јасно. Убаво си и пиша "според мене". Само, мислам дека едно знам....после тоа што го објавив, првата утакмица што ќе му суди Клатикур на УТД ќе го јадам не миен :)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 20:38 ---
Даунинг, па неколку празни места, па тек после ... било кој.

:X3:

Не не....Даунинг, па крила од Чемпионшип, па крила од Ла лига и Калчото, па Бундес...и на крај другиве од "нашава"

Според мене е чиста случајност. Ај да речеме оти ги заебал, би имало смисла, вака не знам.. Искрено да си кажам Клатенбург мислам дека никогаш не го оштетил Јунајтед до сега, така да радувајте се што ни нема судено. :icon_mrgr:

Клатенбург еднаш јаде 6 месеци бан (мислам од Acid :D ) пошо не му го призна голот на ТотенхАм од центар, кога го прими Рој Пчели Керол... безвеза одлука. Уствари, ... јес.

Е сега, со црвениов картон испадна дека таа казна го вразумила, и сепак не е веќе ManUre-ва марионета, па овие одлучиле to let him go... :icon_lol:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 20:39 ---
Не не....Даунинг, па крила од Чемпионшип, па крила од Ла лига и Калчото, па Бундес...и на крај другиве од "нашава"

Не прави шега на сметка на некогашната најдобра левица на Островот, море цуци буци еден :)

Клатенбург еднаш јаде 6 месеци бан (мислам од Acid :D ) пошо не му го призна голот на ТотенхАм од центар, кога го прими Рој Пчели Керол... безвеза одлука. Уствари, ... јес.
Гледаш оти е полошо за нас што не ни судел? Еве оти не ја освоивме лани. :icon_lol:

Не прави шега на сметка на некогашната најдобра левица на Островот, море цуци буци еден :)

Само ќе болдирам, ти си доволно паметен да сфатиш што ќе сакам со болдот да постигнам :)

Само ќе болдирам, ти си доволно паметен да сфатиш што ќе сакам со болдот да постигнам :)

KOJE PAMETEN BE SO VREGJAJNE ODMA DA POCNIME AA A?

Абе, заради тоа ми е криво најмногу. Не е стар чоекот, којзнае шо му се деси, што му е. Тоа треба да го увиди „тој што е на чело на стручниот штаб на тимот“ и да го врати во форма. Нема да е ни прв ни последен.
Ама нема да е ни прв ни последен да се закопа. Иако еднаш беше најдобрата левица на Островот.

Гледаш оти е полошо за нас што не ни судел? Еве оти не ја освоивме лани. :icon_lol:

Па тоа одма го увиде ManUre и го тргна од листата за судиски играчи. Од судискиот ростер :

:D

298598_486333618073526_544815612_n.jpg

:love:

Нека ги пуштат само Веб и Хелси да им судат кој к*рац Клатенбург Дин Мин све се тие слепци треба да се пратат во Конференцијана да судат.

After ref Jeff Winter sent Utd Captain Roy Keane off, he didn't get a Utd game again for 2 years.
Постирајте ги сите вакви податоци што ќе ги најдете, да ги разголиме до кожа менју, да не им текне да плачат по судии и да си признаат дека се благо кажано миленичиња на голем дел на судиите (на оние другите судии, па тие не се важни и така веќе нема да им судат или ќе ги пратат во втора лига:icon_lol:)

Me интересира Мајк Дин после голот што му го дозволи на Дрогба од офсајд да го постигне, колку пати му судел на Јунајтед од тогаш?
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 22:55 ---
Постирајте ги сите вакви податоци што ќе ги најдете, да ги разголиме до кожа менју, да не им текне да плачат по судии и да си признаат дека се благо кажано миленичиња на голем дел на судиите (на оние другите судии, па тие не се важни и така веќе нема да им судат или ќе ги пратат во втора лига:icon_lol:)
Се знае само која кожа може да ни ја оголите:icon_lol:

Mike Jones колку пати судел и во кои лиги по непостоечкиот пенал на Олд Трафорд за Њукасл кога заврши 1-1?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom