мора тим што ќе ставам на тикет да добие црвен.... класикаАууу Спартак 30 мин со играч мање ...
Немаш среќа изгледа.. Еве 2-2.мора тим што ќе ставам на тикет да добие црвен.... класика![]()
зашто бе пишувате вакви работи, ќе ми биде досадно да гледамВечер Јуве 2-0 Шахтјер.
Немој да се нервираш ако утнеш спортска, не вреди.зашто бе пишувате вакви работи, ќе ми биде досадно да гледама и гол гол ја имам пишано
![]()
Немора да го имаш спортскиот пакет, слободна е за сите корисници. (https://www.facebook.com/mk.maxtv/posts/10152148816545224)Морав да го пишам ова, извинете ако е пишано поназад, како што разбрав Арена Спорт 1 ќе биде слободна во целиот период, т.е како што си беше, само за натпреварите во ЛШ, без никаква доплата. (само не знам дали мора да го имаш тој спортскиот пакет) Бар ќе може да гледаме ЛШ и во вторник. Потег за поздрав oд Maxtv.![]()
Ја ова го зборев цело време, ама никој не ме слушаМорав да го пишам ова, извинете ако е пишано поназад, како што разбрав Арена Спорт 1 ќе биде слободна во целиот период, т.е како што си беше, само за натпреварите во ЛШ, без никаква доплата. (само не знам дали мора да го имаш тој спортскиот пакет) Бар ќе може да гледаме ЛШ и во вторник. Потег за поздрав oд Maxtv.![]()
Нек се комшие малку замарав сас тојСтавиле MKD до името на Ставрев. Да беше Фиром досега ќе се отвореше нова тема со планови за наоружување и напад на UEFA's HQ.![]()
Кој бе не, ти знаеш со кој си имаат они работа...ќе видиш. МАКЕДОН4Е, НЕМА ДА ЗАГИНЕ!!!!Пишува Macedonia бидејки сликата не е од официјалниот сајт на УЕФА,туку од порталот Goal..Не верувам дека во блиска иднина на фифа и уефа сајтовите ке не пишува како Македонија![]()
Провери тука,бирај лига на шампиониНема Сопкаст линкови од Бајерн и Јуве?