Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Biafran Jet Set

А нема да добие?
Што е тоа со две нозе да се пушта клизач,може да го повреди да останат осакатен за цел живот. Мора малце да се има граница,сепак спорт е не сме во војна па со зољите со калашите да се пукаме.

Каков беше стартот на Шелви еве ти кажи ми?
Беше предупреден уште претходно да се соземи малце,да ги контролира хормоните со таквото гнасно играње,но сепак тој продолжи. Старт со две нозе = црвен,па што сакаш кажувај овде ич не ми е гајле.

Не е тоа демек ова демек она.
Она би рекол дека судијата можеше и да го свири и да не го свири,но колку што знам доколку си во шанса за гол,а притоа те фаулира фудбалерот се свири!
Како што реков можеби намерата му беше да изнуди пенал,но сепак е шанса за гол така да судијата и да не означеше на белата точка пак немаше да му замерам.

Не се нервирај на крај краева уште еден пораз е запишан во тефтерот,ништо ново од новава сезона.

Прво, да ти се плукнам на логиката, а да му се измочам на тимот твој.

Второ, играчи добивале големи повреди и од стартови со една нога. Ти викам, скапан критериум имаш, и ти и таа свињата што го исклучи Шелви за „стартот“.

Шелви во најлош случај можеше да добие жолт картон (не велам требаше или мораше, туку би можел да добие жолт).

Трето, ако имаш трошка памет, во никој основ нема да го оправдаш пеналот.

Не е прв пат ова да се случува, нема да биде последен.

И најлошото од сe': вашите ракции „ако бе, победа си е победа“ или „така им треба“.

Ај, да не кажам (уствари си знајте) што треба за вашиот клуб.

А не мислам на чест, иако тоа го има во незабележлива форма и количина.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Никој не ви ја зеде титулата,никој не ни очекуваше дека ке освоите таа сезона после заминувањето на Роналдо и Тевез.

1.90% од истата сезона Челзи беше 1во место плус имавме 6 победи од 6 натпревари со тогашната голема 4ка.
2.Веќе беше 1-0 кога го даде голот од офсајд Дрогба.Не верувам дека Јунајтед ке израмнеше,1 удар кон гол немаа тој натпревар,а исто и Руни не играше..
Брат воопшто не ме интересира дали сте имале 6 победи и колку време сте биле први таа сезона. По некоја логика доколку тој напревар завршеше нерешено, а не заврши бидејки голот од офсајд не ви го поништија ќе освоеше Јунајтед, така?
Му ја доловувам раликата. Ми го врти истиот муабет како јас овој предходно, така да НЕГО требаше да му реплицираш, а не мене, капиш?
Јас многу добро го разбирам ова.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Никој не ви ја зеде титулата,никој не ни очекуваше дека ке освоите таа сезона после заминувањето на Роналдо и Тевез.

1.90% од истата сезона Челзи беше 1во место плус имавме 6 победи од 6 натпревари со тогашната голема 4ка.
2.Веќе беше 1-0 кога го даде голот од офсајд Дрогба.Не верувам дека Јунајтед ке израмнеше,1 удар кон гол немаа тој натпревар,а исто и Руни не играше..
Бидејки не играле Роналдо и Тевез повеќе за Јунајтед,Јунајтед нема никакво право да освој титула.Јунајтед е one man team и без Руни неможат да постигнат гол.Челзи водел 1-0,нема што повеќе Јунајтед да бара на тој натпревар секаков постигнат гол на Челзи без разлика дали е со рака,офсајд итн....голот се важи бидејки Јунајтед е без Роналдо,Тевез,Руни и не играат задоволително.
Се надевам добро те сфатив?

2

~2A

Гостин
Прво, да ти се плукнам на логиката, а да му се измочам на тимот твој.

Второ, играчи добивале големи повреди и од стартови со една нога. Ти викам, скапан критериум имаш, и ти и таа свињата што го исклучи Шелви за „стартот“.

Шелви во најлош случај можеше да добие жолт картон (не велам требаше или мораше, туку би можел да добие жолт).

Трето, ако имаш трошка памет, во никој основ нема да го оправдаш пеналот.

Не е прв пат ова да се случува, нема да биде последен.

И најлошото од сe': вашите ракции „ако бе, победа си е победа“ или „така им треба“.

Ај, да не кажам (уствари си знајте) што треба за вашиот клуб.

А не мислам на чест, иако тоа го има во незабележлива форма и количина.

Се обидувам да бидам најреален за разлика од некои други кои што гледаат фудбал или следат на лајф скор па овде идат да тепаат време во провоцирање,најверојатно ја исполнуваат душата така.
Има некои членови кои не ги засега ниту Ливерпул ниту Манчестер Јунајтед но сепак вскут му е лап топот и само куцаат нешто.

Јас гледам фудбал,оти ми е интересно и играм фудбал,а не за провоцирање,колнење итн....
Што треба да правам за клубот кој го навивам,кога игра лошо или со судии како денеска што вие го нарекувате тоа,да карам да врнам по нив,да кршам дома,овде да го пцујам Гигс инвалидон,Сколс жолтион или ван Перси со шпагетана?
Не бе друже тоа јас го сметам за помалите генерации.
Рафаел е појак од Борини бе... А?А?А? ај нека дај онаков гол А?А?А? хахахаа

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Бидејки не играле Роналдо и Тевез повеќе за Јунајтед,Јунајтед нема никакво право да освој титула.Јунајтед е one man team и без Руни неможат да постигнат гол.Челзи водел 1-0,нема што повеќе Јунајтед да бара на тој натпревар секаков постигнат гол на Челзи без разлика дали е со рака,офсајд итн....голот се важи бидејки Јунајтед е без Роналдо,Тевез,Руни и не играат задоволително.
Се надевам добро те сфатив?
Не
И да не го важеше судијата голот на Дрогба Челзи ке го победеше истиот натпревар и ке освоеше.. Очајни бевте таа сезона биди реален дека ништо не промени голот на ДД ..

Арсенал им губи, они се замараат на форум за црвен картон на играч од Ливерпул.
Ке ти реплицирам според твојава логика:
Милан ви го победуваат екипи како Удинезе,вие се замарате со тоа како фанови на Арсенал се замарале за црвениот на Ливерпул-Јунајтед..
Поентата ми е дека нема потреба од вакви постови,кој што сака и како сака ке си пишува на темата..

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Се обидувам да бидам најреален за разлика од некои други кои што гледаат фудбал или следат на лајф скор па овде идат да тепаат време во провоцирање,најверојатно ја исполнуваат душата така.
Има некои членови кои не ги засега ниту Ливерпул ниту Манчестер Јунајтед но сепак вскут му е лап топот и само куцаат нешто.

Јас гледам фудбал,оти ми е интересно и играм фудбал,а не за провоцирање,колнење итн....
Што треба да правам за клубот кој го навивам,кога игра лошо или со судии како денеска што вие го нарекувате тоа,да карам да врнам по нив,да кршам дома,овде да го пцујам Гигс инвалидон,Сколс жолтион или ван Перси со шпагетана?
Не бе друже тоа јас го сметам за помалите генерации.
Рафаел е појак од Борини бе... А?А?А? ај нека дај онаков гол А?А?А? хахахаа
Ништо не мора да правиш, а најмалку од се е потребно да „го правдаш пеналот“.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Шева ни удрија ама изгубија.
Јеби га таков е фудбалот, поготово кога има и по некоја несватлива одлука на судијата, но тоа нема шо да се коментира зошто очекувам во некое од наредните кола и ние така да го јадеме :)

Реално гледано фудбал изиграа Скаузери денес (во првото полувреме и во второто на моменти но сепак беа без 1 играч) поготово на средината од теренот, беа далеку по супериорни над нас и немаше да биде така добро (по нас) да не се случеше картонот и да не завршеше полувремето.

Честитки за играта Скаузери.

Но сепак пукнете си од мака за поразот во најголемото дерби во светот и на начинот на кој што го изгубивте. Пукнете. Факју.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не
И да не го важеше судијата голот на Дрогба Челзи ке го победеше истиот натпревар и ке освоеше.. Очајни бевте таа сезона биди реален дека ништо не промени голот на ДД ..
И лани губевме 3-0,па пак израмнивме 3-3 нема логика едноставно тоа....

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
И со оладена глава истиот впечаток. Каква превара. И ме интересира дали ке има казна за Хелси зашто има минимум 4-5 круцијални грешки. Тибам судиите, двапати у година само го има најголемото дерби и редовно го уништуваат судии од типот на Веб и Хелси што сакаатда се звезда на вечерта.
Заебавајте се вие со Ливерпул, многу брзо ке просперираме на табелата. И уште една придобивка, за бесари ги добивме Сусо, Шелви, Стерлинг, Коатес...сите ке играат стандардно во иднина.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И денеска губевте 1-0 па победивте 1-2 реално и без никавки сомнителни одлуки исто како и минатиот пат.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Уште еден пример каков сте цигански тим беше тој натпревар. Ко од шала добивте пенали.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Шева ни удрија ама изгубија.
Јеби га таков е фудбалот, поготово кога има и по некоја несватлива одлука на судијата, но тоа нема шо да се коментира зошто очекувам во некое од наредните кола и ние така да го јадеме :)

Реално гледано фудбал изиграа Скаузери денес (во првото полувреме и во второто на моменти но сепак беа без 1 играч) поготово на средината од теренот, беа далеку по супериорни над нас и немаше да биде така добро (по нас) да не се случеше картонот и да не завршеше полувремето.

Честитки за играта Скаузери.

Но сепак пукнете си од мака за поразот во најголемото дерби во светот и на начинот на кој што го изгубивте. Пукнете. Факју.
Во моментот кога се радуваш на подарена победа од судија, зашто ладиот тим со 10 играчи го надиграл твојот скап тим од 11 играчи на терен сфаќаш дека твојот голем Манчестер веќе не е голем, иде надоле. Глори глори Манчестер се однесува н времето на кол, Бекам Кантона па и Роналдо, последни две-три години нема ни Г од глори.
Инати се колку сакаш идете надоле...а јас ке ве чекам таму душата на памук да ви ја извадам:)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не ги фатив Ливерпул и ми е мака сега од причина што била епик утакмица, ама го фатив Арсенал и Ганериве денеска изиграа ептен добро со Граѓаниве.
Се надевам дека ќе ја задржат конзистентноста во останатите утакмици и ќе бидат конкуретни до крај.
Секоја чест на Венгер за ова што го прави и покрај тоа што немаат титула баеги време.
Ме интересира до каде ќе одат Евертон сезонава..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom