Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Денешното издание на Манчестер Јунајтед е токму таа причина поради која 99% од противничките фанови го мразат клубот општо како појава.
1. црвен картон требаше да има за двајцата или барем жолт за двајцата затоа што двајцата влегоа во 50/50 дуел - изјава на Гери Невил.
2.Пенал, непостоечки мислам сите се сложија окулу тоа. Јас да сум би ги казнил не само судиите што не виделе добро туку и играчите би им лупнал бан од 10 натпревари за дајвинг.
3. топката не ја виде Јунајтед цело прво полувреме, и голем дел на второ иако имаа играч повеќе
4.Шанси , посед на топка и сл. во полза на Ливерпул , а на крај тепа Јунајтед. И после фанови на Јунајтед имаат образ да зборат за мечот, ја да сум на нивно место би се скрил од срам.

Точките 3 и 4 не мора ништо да значат, ама 1 и 2 се тоа што го дефинираат Јунајтед во светот на фудбалот со години наназад.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Јунајтед само јунтејтед и никој друг освен јунајтед. Секако.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
^Дополни и дека во светот, Јунајтед има навивачи, колку сите екипи од ПЛ заедно!

И дај зборете си за вашата екипа, и таа играше денес, или нема со кого да се контрате?

п.с. Арсенал не може да биде толку омразена зошто нема успеси во последните години, со успесите доаѓа и хејтањето!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
^Дополни и дека во светот, Јунајтед има навивачи, колку сите екипи од ПЛ заедно!

И дај зборете си за вашата екипа, и таа играше денес, или нема со кого да се контрате?

п.с. Арсенал не може да биде толку омразена зошто нема успеси во последните години, со успесите доаѓа и хејтањето!
Aха.
Кај ManUre нема средина. Или си фан на ManUre или ги мразиш.

За тимови како Реал, Барса, Јувентус, Милан не важи тоа.
Ама ај!

CYPA!

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Aха.
Кај ManUre нема средина. Или си фан на ManUre или ги мразиш.

За тимови како Реал, Барса, Јувентус, Милан не важи тоа.
Ама ај!

CYPA!
Ливерпул да ти е грев да ги мразиш, за грев се и така:icon_lol:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842

Читам 10 страни наназад и само за тој натпревар се збори , па затоа се приклучив кон дискусијата.
Ме боли к...р колку навивачи има, тоа не значи дека работите што ги напишав не се точни.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ливерпул да ти е грев да ги мразиш, за грев се и така:icon_lol:
Греотка ви беше Суарез коа му кажа црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец на Евра, нели?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Читам 10 страни наназад и само за тој натпревар се збори , па затоа се приклучив кон дискусијата.
Ме боли к...р колку навивачи има, тоа не значи дека работите што ги напишав не се точни.
За кој натпревар мислеше, кога со судии ве победивме 8-2 или на Емирати 1-2? На кој натпревар?
--- надополнето: 23 септември 2012 во 21:47 ---
Греотка ви беше Суарез коа му кажа црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец на Евра, нели?
Мене баш ми е грев за такви идиоти со зајачки заби! Срам да му е на тие што го прогласија за виновен кога тој е чесен и поштен како дева Марија:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еве ја конечната табела после 5то коло
(Ридинг и Сандерленд имаат меч помалку ама појма немам кога ќе се игра тој меч ако знае некој нека пише)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ова денеска беше мизерија,го поебаа цело дерби. Сигурен сум дека ако Шелви заслужи црвен,тогаш истото го заслужи и РВП при неговиот старт нели?

Па пеналот,ама ако изгледа Ферги научил нешто од играта на Барселона.
Јанг бил дајвер,ама од Валенсија не го очекував она па типот можеше комотно да шутне а не да се мести и на крај место да падне со ногата кај што има контакт тој со другата нога се лизга:tapp:
Срамота е за дерби од толкави размери,пресудни да бидат толкави очигледни грешки,па дали има бе ФА малце памет што прави,не е прв пат Манчестер да биде фаворизиран. Прошлата година со Челзи 2 пенали им досуди Веб.

Јасен ми е гневот кај навивачите на Ливерпул,и го оправдувам. Она беше ебење на здрав мозок од страна на Хесли.
Бедни се тие кои се радуваат на вакви победи,иако имаше и објеткивни навивачи од Јунајтед кои признаа дека судијата со неговата помош бил пресуден за трите бода.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Џон Тери се повлече од англиската репрезентација.
Паметно од негова страна после се тоа што го заебаваа.

РИП Англиска репрезентација
BREAKING : John Terry retires from international football.
Player's wife are unsafe now:icon_lol:

п.с. Ех сега и ти РИП, како со него 10 титули да имаше освоено Англија:icon_lol:
И со него и без него се тапа;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom