Се надевам нема да мораш во догледно време.Нека биди, честам па и сред сезона да е.![]()
Се надевам нема да мораш во догледно време.Нека биди, честам па и сред сезона да е.![]()
Чеј не сфатив, да не ги браниш случајно?E не со тебе ќе игра, мизерија од највисоки размери
![]()
Aха.^Дополни и дека во светот, Јунајтед има навивачи, колку сите екипи од ПЛ заедно!
И дај зборете си за вашата екипа, и таа играше денес, или нема со кого да се контрате?
п.с. Арсенал не може да биде толку омразена зошто нема успеси во последните години, со успесите доаѓа и хејтањето!
Ливерпул да ти е грев да ги мразиш, за грев се и такаAха.
Кај ManUre нема средина. Или си фан на ManUre или ги мразиш.
За тимови како Реал, Барса, Јувентус, Милан не важи тоа.
Ама ај!
CYPA!
Читам 10 страни наназад и само за тој натпревар се збори , па затоа се приклучив кон дискусијата.^Дополни и дека во светот, Јунајтед има навивачи, колку сите екипи од ПЛ заедно!
И дај зборете си за вашата екипа, и таа играше денес, или нема со кого да се контрате?
п.с. Арсенал не може да биде толку омразена зошто нема успеси во последните години, со успесите доаѓа и хејтањето!
Греотка ви беше Суарез коа му кажа црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец на Евра, нели?Ливерпул да ти е грев да ги мразиш, за грев се и така![]()
На Liverpool FC го заболе за тебе.Ливерпул да ти е грев да ги мразиш, за грев се и така![]()
За кој натпревар мислеше, кога со судии ве победивме 8-2 или на Емирати 1-2? На кој натпревар?Читам 10 страни наназад и само за тој натпревар се збори , па затоа се приклучив кон дискусијата.
Ме боли к...р колку навивачи има, тоа не значи дека работите што ги напишав не се точни.
Мене баш ми е грев за такви идиоти со зајачки заби! Срам да му е на тие што го прогласија за виновен кога тој е чесен и поштен како дева МаријаГреотка ви беше Суарез коа му кажа црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец, црнец на Евра, нели?
BREAKING : John Terry retires from international football.Џон Тери се повлече од англиската репрезентација.
Паметно од негова страна после се тоа што го заебаваа.
РИП Англиска репрезентација