League of Legends

H

HoT IcE

Гостин
КС е кога ти сам ќе се тепаш на линија, и сам си го исцедиш херојот на 50крв, само финален удар, и ти доаѓа пријателчето со еден удар и ти зима 300голд и убиство, е мене ова ми се дешава многу често. За тим фајтс исто се бунам кога сите ќе затепаме различни и кој прв се сведе на малце крв тогаш се удира фокус за да се направи КС, а не уште од сам старт фокус да се тепаш, и затоа и нонстоп губам со моиве другари кога играме. Јас секогаш удирам фокус на АД кери или АП, а они кој стигнат, и сега јас кога ќе го сотавам АД керито на 100 крв они тогаш сите се тепаат за едно ебано убиство.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
[quote="HoT IcE, post: 5313448, member: 53881"]КС е кога ти сам ќе се тепаш на линија, и сам си го исцедиш херојот на 50крв, само финален удар, и ти доаѓа пријателчето со еден удар и ти зима 300голд и убиство, е мене ова ми се дешава многу често. [/quote]

True enough. Мене никогаш вака , редовно у тим фајт ми се дешава. 3в3 or more, а има и патетики коа ганкам full health enemy.. Не ми се јасни такви ликови.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Де бе, се напнавте. Јас какви ks им правам на некои ликови, да ме памтат цел живот. Ама па, тоа се обично тенкови или "пички" што секогаш влегуваат последни во team fight, така да кој ги ебе. :)

П.с. тешко ми иде крипањето, бидејќи има некои 0.5 секунди откако ќе падне ударот за да се регистрира, па редовно прерано мавам за last hit. :/

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Де бе, се напнавте. Јас какви ks им правам на некои ликови, да ме памтат цел живот. Ама па, тоа се обично тенкови или "пички" што секогаш влегуваат последни во team fight, така да кој ги ебе. :)

П.с. тешко ми иде крипањето, бидејќи има некои 0.5 секунди откако ќе падне ударот за да се регистрира, па редовно прерано мавам за last hit. :/
OMG , Mac report ks.
:)

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
KS е некогаш намерно и некогаш не намерно. Мене првин ми беше несигурно да го оставам на другиот да го зеде, можно е да избега.. како некоја ситуација (Don't ks, го оставам , бега, you fucking noob) ..

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Најмногу за КС Дариус, да му ебам тоа последната му е направена пичку матер. Мава и отиде пола енрегија.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
^
До некаде се согласвам за Дариус. Иначе ајде кс ко кс но да да си во тим фајт 4вс5 затоа шо дариус горе фарма и од кога сите изумревме си слезе,противниците сите на low hp и квадра си напрај со шеста.Нека напраеше 5 кс-ој али да беше во тим фајтот...

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Боље кс отколку да избега некој на 5 хп. Се добива голд и за асистенции а голдот е потребен за сите не само за ад керито

H

HoT IcE

Гостин
Зошто констано ми ги снемува пријателите на профилот? Денес се уклучувам и ми пишува 0 friends online, 0 friends offline, морав сите да ги додадам од почеток.
И пред тоа исто ми ги снема, али не сите, само неколку? Имал ли некој ваков проблем?
btw: ве аднав сите од форумов што ги имав на акаунтот, стварно не знам што е работа, страшно ме нервира, имав неколку јаки играчи од Полска што ме викаа за играње сега и нив ги нема.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Зошто констано ми ги снемува пријателите на профилот? Денес се уклучувам и ми пишува 0 friends online, 0 friends offline, морав сите да ги додадам од почеток.
И пред тоа исто ми ги снема, али не сите, само неколку? Имал ли некој ваков проблем?
btw: ве аднав сите од форумов што ги имав на акаунтот, стварно не знам што е работа, страшно ме нервира, имав неколку јаки играчи од Полска што ме викаа за играње сега и нив ги нема.
истото ми се случи и мене денес. Мислам дека работаат на тој баг

H

HoT IcE

Гостин
Сакам да купувам првокласно АД кери, се мислам помеѓу Грејвс, Варус и Дрејвен. Според вас кој е најдобар избор, и зошто?
И дали некој знае кои се новите херои на фрее?

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
^
sivir, ashe, ryze, taric, nasus, eve, singed, anivia, nautilus, hecarim

btw што мислите за Gragas mid? Планирав да го земам деновиве.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Сакам да купувам првокласно АД кери, се мислам помеѓу Грејвс, Варус и Дрејвен. Според вас кој е најдобар избор, и зошто?
И дали некој знае кои се новите херои на фрее?
Ја ти велам со ефтини пари можеш да земеш Svir/Ashe/Tristana, ја ги играм само овие 3 :)
^
sivir, ashe, ryze, taric, nasus, eve, singed, anivia, nautilus, hecarim

btw што мислите за Gragas mid? Планирав да го земам деновиве.
Грагас за мене е еден од најдобрите Mid-Champions

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Kajgana Shop

На врв Bottom