H
Draven the Boss !мехх, некако не ми се свиѓа тој херој, не дека е лош ама според мене има други кои што имаат боље механизам за ад кери...
Ezreal man, Ezreal ..Строго Corki, Vayne и Ashe за ad
Никад не ми се свиѓал....само 5-6 пати го иам играно од коа почнав да играм а играм веќе година ипол - 2 сигурно.Ezreal man, Ezreal ..
Katarina?Колку само ОП херои има на играва, не знам што ќе се прави, али недопустливо е ваква баналност во балансот на хероиве.
Катарина и да и не, ама ЛеБланк, Дариус, Фиора, Моргана, многу ги има.Katarina?
ЛеБланк е далеку од оп, лејт гејм и во тим фајтс е едноставно бескорисна. Дариус од друга страна е прелесен за играње и многу нубци может убо да го игрет ,но со малце мозок да играш лесно ќе го тепаш.Фиора само ултино е малце нервирачко ко ќе нападнит повеќемина. А моргана ако знајш да ја играш тогаш е оп,q-то лесно мојш да го избегниш,w-то единствено ако те фатит со q тогаш е проблем а шестана само одалечисе.Ако ти си мид купи си патиче наместо прстен и то е то...Катарина и да и не, ама ЛеБланк, Дариус, Фиора, Моргана, многу ги има.
Постои некој што сеуште купува прстен наместо патиче?ЛеБланк е далеку од оп, лејт гејм и во тим фајтс е едноставно бескорисна. Дариус од друга страна е прелесен за играње и многу нубци может убо да го игрет ,но со малце мозок да играш лесно ќе го тепаш.Фиора само ултино е малце нервирачко ко ќе нападнит повеќемина. А моргана ако знајш да ја играш тогаш е оп,q-то лесно мојш да го избегниш,w-то единствено ако те фатит со q тогаш е проблем а шестана само одалечисе.Ако ти си мид купи си патиче наместо прстен и то е то...
јас.Постои некој што сеуште купува прстен наместо патиче?
Лоша навика..јас.
навика.