League of Legends

H

HoT IcE

Гостин
Ја ти велам со ефтини пари можеш да земеш Svir/Ashe/Tristana, ја ги играм само овие 3 :)

Грагас за мене е еден од најдобрите Mid-Champions
Ги имам MF, Ashe, Sivir, Tristana, ама некако слаби ми се за АД Кери, посебно Сивир, затоа се мислам дали да го земам Грејвс, затоа што највеќе ми одговара на рунес моите, оти неговата пасивна зголемува армор и МР, а ја имам рунес со АД и армор и МР фулл.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ги имам MF, Ashe, Sivir, Tristana, ама некако слаби ми се за АД Кери, посебно Сивир, затоа се мислам дали да го земам Грејвс, затоа што највеќе ми одговара на рунес моите, оти неговата пасивна зголемува армор и МР, а ја имам рунес со АД и армор и МР фулл.
Играј шо ти е интересно.

H

HoT IcE

Гостин
Од кај го ископа ова па од 2ри август XD

Добар скор не е лош ;)
Овој скор е од мојот втор акаунт на Вест. Го имав некаде запишано акаунтот и пасвордот во нотепад, ама не знаев каде, а тотално си го заборавив никот и пв, и денес отварам еден праисториски фолдер со слики, и гледам нотепад со различни линкови и пасворди зачуван, и си ги дознав пак и влагам меч историја и пријатно се изненадив.
Иначе, се банира за втор акаунт?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Овој скор е од мојот втор акаунт на Вест. Го имав некаде запишано акаунтот и пасвордот во нотепад, ама не знаев каде, а тотално си го заборавив никот и пв, и денес отварам еден праисториски фолдер со слики, и гледам нотепад со различни линкови и пасворди зачуван, и си ги дознав пак и влагам меч историја и пријатно се изненадив.
Иначе, се банира за втор акаунт?
Не не се банира и јас иам 2ор акаунт...иначе Riot дозволува и да си праиш сопствени акаунти за реферали мислам.

H

HoT IcE

Гостин
Не не се банира и јас иам 2ор акаунт...иначе Riot дозволува и да си праиш сопствени акаунти за реферали мислам.
Појма немам, а ме мрзи да барам сега по официјалната страна околу ова, како и да е, пожелно е да се има втор акаунт.
Пример, еве јас на првиот акаунт имам изнакупено еден куп глупави херои кои многу ретко ги играм, а сум можел многу подобри да купам, или пак да чувам пари за други работи. На вториов акаунт, веќе друга песна и со рунес, и со херои и се.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Другари,ви се игра сега една пријателска кајганџиска партија?
Ако да,барајте ме на Bleibruck, или пак на behman2
Тежок нуб сум со други херои освен со Garen :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Сакате ли да организираме турнирче, барем да се собереме 10 души и да отидеме до инсомниа/ентернет на еден најтмер?

Kajgana Shop

На врв Bottom