FIFA 13

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
IGN - 9/10 - ”it’s hard to imagine a game that you’ll enjoy more this year”

Eurogamer – 9/10 – “more ways to play it, all of them detailed and engaging, than ever before”

CVG – 9.1/10 – “It eats, sleeps and breathes football, tying into the world game like nothing before”

Videogamer 9/10 – “FIFA 13 arrives in generation-defining form”

OXM – 9/10 – “FIFA 13′s bigger and brighter in every way”

Godisageek – 9/10 – “ the total control is the best addition to FIFA in a long, long time”

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Јас преферирам ПЕС но секоја година ја пробувам и ФИФА. Ова година некако најмногу ми фати око, само што имам неколку проблеми т.е. нејасни работи кои се надевам дека некој ќе ми ги разјасни

Прво, како се мести тактита, стратегија, формација? Влегувам во тим менаџмент и освен (пр.) 4-2-2 др. ништо не може да се намести? Неможе на пример јас да одредам позиција на секој играч поединечно? (како на ПЕС) Не ми е јасно ова дали е секогаш така или само на демото, пошто на јутуб видов како покрај формацииите на типот му имаше една опција за подесување на ова што го зборам, а кај мене ја нема.

Второ, дали изборот за првиот тим и трансферите се апдејтуваат цело време, секој ден? Видов дека дури и на демово одма се апдејтуваа играчите, што пријатно ме изненади. Иначе играм на xbox и сум цело време поврзан на live.

Трето (за играчите на конзоли) дали се плаќа играње он-лјан како на Fifa Street? На стрит ми бара код каков што купувам за играње онлјан на иксбоксот, што претпоставувам го има на оригиналната игра, дали и на ФИФА 12 бараше вака? И дали знаете дали на фифа 13 ќе бара или ќе може слободно да се игра онлајн?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Одлично е демово, едвај чекам да искочи. Јако е што не ја толку лесно смируваат топката кога се во трк, односно им бега напред малце. (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.662
FIFA.13.PAL.XBOX360.EndyNicM [PAL/Sports/2012] (y)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 12:02 ---
За xBox најдов фул верзија ,а за pc има ? ако некој има нека пушти во пп :)
Јас само на битгејмер ја видов фул верзијата, по другиве изгледа ја нема. Ама нема ни крак. Би требало да ја има до крајот на денов сегде.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
FIFA.13.PAL.XBOX360.EndyNicM [PAL/Sports/2012] (y)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 12:02 ---

Јас само на битгејмер ја видов фул верзијата, по другиве изгледа ја нема. Ама нема ни крак. Би требало да ја има до крајот на денов сегде.
Мое мислење не се залетувајте одма и почекајте. Ова ПВП верзиите или Clone DVD се ради само трафик.
И онака кога ќе излезе од skidrow или reloaded кракот нивни си чини само за нивната верзија, така да за џабе ќе ви биде симнувањето (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.662
За иксбокс можам да потврдам дека си работи одлично. Ја играм веќе :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
За иксбокс можам да потврдам дека си работи одлично. Ја играм веќе :)
Немој сега вакви работи да ми праиш. Кај неможам да дочекам, уште да слушнам некој да ја игра. Не е фер :(

П.С. Постот мој се однесување на ПЦ верзиите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom