Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После овие игри и голови за Интер,Пандев си го зазема местото мегу легендите на Интер каде што неговото име во скоро време ке биде испишано со златни букви,да бидеме реални,никој до сега нема изиграно како Пандев сега во Интер,нов играч,немаше време да се воигра со остатокот од екипата,а игра и се разбира со целата екипа на Интер како да е подолго време дел од Интер,едноставно ова не го може секој играч :wink:
Само така Гоче гази мајсторе![]()
Браво,браво..Се повеќе и повеќе се докажува..Само нека продолжи така и ќе има загарантирано место во тимот...:smir:
морам да признаам дека бев скептичен за трансферот на Панчо, али засеа се докажува дека сум ја утнал работата...
Не си бил единствен ги имаше многу![]()
па за тоа ми беше расправијата со Интерашите уште пред да потпише официјално... во право биле сепак, се надевам ќе продужи во ова темпо и тоа подоцна да го пренесе и во репрезентацијата..
Па изгледа ја носат... Лани Лацио со Пандев и Ледезма беа прваци на куп на Италија... сега се пред испаѓањеДа...ама штета што една ластовица не ја прави пролетта..![]()
морам да признаам дека бев скептичен за трансферот на Панчо, али засеа се докажува дека сум ја утнал работата...
Не си бил единствен ги имаше многу![]()
Па изгледа ја носат... Лани Лацио со Пандев и Ледезма беа прваци на куп на Италија... сега се пред испаѓање
Патем, Македонија има и други ластовици![]()