Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично изигра денеска. Прво гол, па асистенција, по некој дриблинг, пробивања....ѕвер. Само нека продолжи така

Во подобра форма е и кондиционо е подобар се виде денес па ќе биде спремен за понатаму.

Браво,браво..Се повеќе и повеќе се докажува..Само нека продолжи така и ќе има загарантирано место во тимот...:smir:

После овие игри и голови за Интер,Пандев си го зазема местото мегу легендите на Интер каде што неговото име во скоро време ке биде испишано со златни букви,да бидеме реални,никој до сега нема изиграно како Пандев сега во Интер,нов играч,немаше време да се воигра со остатокот од екипата,а игра и се разбира со целата екипа на Интер како да е подолго време дел од Интер,едноставно ова не го може секој играч :wink:

Само така Гоче гази мајсторе :pipi:

Плус тоа не играше пола сезона

Браво,браво..Се повеќе и повеќе се докажува..Само нека продолжи така и ќе има загарантирано место во тимот...:smir:

Па веќе има загарантирано, само треба да продолжи со добри игри за да не го изгуби

морам да признаам дека бев скептичен за трансферот на Панчо, али засеа се докажува дека сум ја утнал работата...

Не си бил единствен ги имаше многу :)

па за тоа ми беше расправијата со Интерашите уште пред да потпише официјално... во право биле сепак, се надевам ќе продужи во ова темпо и тоа подоцна да го пренесе и во репрезентацијата..

па за тоа ми беше расправијата со Интерашите уште пред да потпише официјално... во право биле сепак, се надевам ќе продужи во ова темпо и тоа подоцна да го пренесе и во репрезентацијата..

Да...ама штета што една ластовица не ја прави пролетта..:toe:

Да...ама штета што една ластовица не ја прави пролетта..:toe:
Па изгледа ја носат... Лани Лацио со Пандев и Ледезма беа прваци на куп на Италија... сега се пред испаѓање :toe:
Патем, Македонија има и други ластовици :)

Pandev go odbra najdobriot tim za nego,mu odgovara igrata na inter i se ...Se nadevam deka ke bide vo prvite 11 ...

браво за пандев се надевам дека и за репрезентацијава вака ке игра одлично но нема со кој да игра а ваму во интер сите играат неможи сам се човеков позз

Па изгледа ја носат... Лани Лацио со Пандев и Ледезма беа прваци на куп на Италија... сега се пред испаѓање :toe:
Патем, Македонија има и други ластовици :)

Ама за нив важи песната од Матич, неке птице никад не полете........:pos2::pos2::pos2:

Да одеше во Јуве или во Милан најверојатно ќе беше резерва, бар јас така мислам, немаше да му се даде вистинска шанса за докажување :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom