Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Па со оглед на тоа дека слабо копчаш, да, ова е табела за најмногу освоени поени во ЛШ, а не за најмногу титули!
Разбирам дека си малку искомплексиран, мака ти е што твојот тим не игра ЛШ, ама не мора нон стоп да контраш. Види, разгледај, РАЗМИСЛИ(ова најважно зошто гледам слабо батериите работат) па после кажи ако имаш нешто!
Се откажувам овде, мора некој да попушти, а ако пак не ти е нешто јасно, се надевам некој ќе има нерви да ти објасни!
Аха. Заклучив дека сликата ти нема блага врска бидејки поените не ја дават вистинската слика. Мислам дека ти е јасно. И не сум искомлексиран ништо, и самиот знаеш дека еден наш менаџер има освоено толку титули колку шо има твојот тим севкупно во ова натпреварување. Позз :icon_mrgr:.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Босанската ФТВ или у превод федерална телевизија ке дава утакмици во вторник,утре пренесуваат РЕАЛ-Сити,кој ја имаа оваа ТВ на кабелските може да биде срекен.
На кои кабловски ја има оваа програма знаеш?

ПС: За промена да видиме како се караат други фанови во оваа тема (на Ливерпул и Манчестер во случајов), за разлика кога увек се караме Реал - Барса фанови. :)

S

Stivie G

Гостин
Финтата е што Ranomi ја промашил темата.. :pos:
Цк. Трет најдобар тим, мислам :свиркам:.

Во врска со освојување мислам дека некој тим ќе се изедначи со нас или некој тим ќе има двојно повеќе од нас :icon_mrgr: .
п.с. како подржувач на Баерн ќе влегувам овде :pipi:.
--- надополнето: 18 септември 2012 во 01:19 ---

ПС: За промена да видиме како се караат други фанови во оваа тема (на Ливерпул и Манчестер во случајов), за разлика кога увек се караме Реал - Барса фанови. :)
Ела во темата за ПЛ да видиш шо е кавга :LOL:.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Сакаше да каже за промена у оваа тема. А тој што влегол у ПЛ темата, не излегол :D
Темата за Премиер Лига е "која је мајка изгубија сина, таму ќе го најде" :icon_lol:

B

BooBojan

Гостин
Утре некако ми влезе во глава дека Реал ќе прави кикс.
Далеку од тоа дека е сигурен 1 ама јас на ситно ќе си одиграм на Сити и тоа дури 2ка.Мислам дека тој барем 5.00 коеф не смее да се испушти.
Дортмунд веќе е поискусен,и мислам дека ќе го совлада Ајакс.
Малага ми гледа некако на Х.
Милан треба да победи,иако се во доста слаба форма.
Порто гледа на 2ка,сепак Динамо добро го видовме лани,сега е доста слаб,мислам дека треба Порто апсолутно максимално да ја искористи таа слабост,очекувам оличен меч пред се од Џејмс Родригес.
Монпеље-Арсенал- На голови може 0-2.Монпеље е доста цврст во одбрана.Според мене некој резултат од 0-1 за Арсенал или 0-0 ке биде.
Олимпијакос-Шалке доста изедначено и оваа ми врти некако во глава на Х.
ПСЖ-Динамо Киев е овде не би се излетувал веднаш со 1 бидејќи Динамо е доста добар,па не би ме чудело и ако има изненадување овде.Но сепак мислам дека треба да има барем 3гола.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Абе седи да не ги викам дечкиве од Серија А, отиде темата под клуч :D

Он - топик
Денеска
---------------------------------------------------------------------------------------------
18.09 (20:45)
Динамо Загреб - Порто

Париз Сент Жермен - Динамо Киев

Монпеље - Арсенал

Олимпијакос - Шалке 04

Малага - Зенит

Милан - Андерлехт

Борусија - Дортмунд Ајакс

Реал Мадрид - Манчестер Сити

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Абе седи да не ги викам дечкиве од Серија А, отиде темата под клуч :D

Он - топик
Денеска
---------------------------------------------------------------------------------------------
Динамо Загреб - Порто

Париз Сент Жермен - Динамо Киев

Монпеље - Арсенал

Олимпијакос - Шалке 04

Малага - Зенит

Милан - Андерлехт

Борусија - Дортмунд Ајакс

Реал Мадрид - Манчестер Сити
Имаме нов тим во ЛШ = Дортмунд Ајакс :D:D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Сити како ќе го изедат од Реал не сте свесни.Кои се Сити у ЛШ жити се:eek:
Очекувам утре сите фаворити да тепаат,малце тешкотии само Арсенал би имал со тврдите французи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom