Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стварно мислам има право Види Фотос, дајте сеа цела година ли ќе се вртат муабетиве кој давал кој не давал? Златни стримови има на нет да му се сневиди. Мислам дека разрешивме дека МаксТВ ги имаат правата и тоа е, не можеме да смениме. Ако не, заштедете пари и трк по дримбокс.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Na Max TV t.e Arena SPort 1,2,3,4 HD ke gi davaat site utakmici u HD slika :) :) meraci .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
^
Логикава не ја сфаќам.Како за првиве 7 екипи си пишува бр.на мечеви и поени а за Јуве и Порто нешто друго

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Босанската ФТВ или у превод федерална телевизија ке дава утакмици во вторник,утре пренесуваат РЕАЛ-Сити,кој ја имаа оваа ТВ на кабелските може да биде срекен.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како освоените непостоечки поени ги прават овие клубови најдобри? Реал, Милан и Ливерпул се најуспешните во ова натпреварување пошто највеќе пати ја имаат освоено титулата. Се друго е залудно...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како освоените непостоечки поени ги прават овие клубови најдобри? Реал, Милан и Ливерпул се најуспешните во ова натпреварување пошто највеќе пати ја имаат освоено титулата. Се друго е залудно...
Ова е од кога е Лигата на Шампионите како натпреварување, не од пред 500 години, за тоа е табелава!
Инаку да, фала што ми кажа, јас пак мислев Јунајтед има најмногу титули:eek:

S

Stivie G

Гостин
Ова е од кога е Лигата на Шампионите како натпреварување, не од пред 500 години, за тоа е табелава!
Инаку да, фала што ми кажа, јас пак мислев Јунајтед има најмногу титули:eek:
И шо корист од поените освоени во ЛШ ? Како шо знам тие не ја носат титулата.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
И шо корист од поените освоени во ЛШ ? Како шо знам тие не ја носат титулата.
И што корист од тоа на се да се наоѓа замерки?
Ја најдов сликата ја постирав!
Ако ти чини ок, ако не игнорирај ја и готово!
Ти зошто навиваш за Ливерпул кога не носи титули: Така некако глупо ти е прашањево!

S

Stivie G

Гостин
И што корист од тоа на се да се наоѓа замерки?
Ја најдов сликата ја постирав!
Ако ти чини ок, ако не игнорирај ја и готово!
Ти зошто навиваш за Ливерпул кога не носи титули: Така некако глупо ти е прашањево!
Па табелата ти е без врска. Гледам Арсенал е 6-ти а воопшто нема освоено ЛШ. Тоа што е 6-ти на таа табела не го прави 6 најдобар тим во ова натпеварување..Исти случај и со твојот Јунајтед. На крајот се бројат титулите не освоените поени. Мислам јасен сум..

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Па табелата ти е без врска. Гледам Арсенал е 6-ти а воопшто нема освоено ЛШ. Тоа што е 6-ти на таа табела не го прави 6 најдобар тим во ова натпеварување..Исти случај и со твојот Јунајтед. На крајот се бројат титулите не освоените поени. Мислам јасен сум..
Па со оглед на тоа дека слабо копчаш, да, ова е табела за најмногу освоени поени во ЛШ, а не за најмногу титули!
Разбирам дека си малку искомплексиран, мака ти е што твојот тим не игра ЛШ, ама не мора нон стоп да контраш. Види, разгледај, РАЗМИСЛИ(ова најважно зошто гледам слабо батериите работат) па после кажи ако имаш нешто!
Се откажувам овде, мора некој да попушти, а ако пак не ти е нешто јасно, се надевам некој ќе има нерви да ти објасни!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom