- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.176
- Поени од реакции
- 8.257
ке ти оставиме и тебе од колачот да пробашБарем гладни нема да сте.
ке ти оставиме и тебе од колачот да пробашБарем гладни нема да сте.
Го подувте, 3 месеци се збори за ова, и тоа пак тоа во темата се врти.ке ти оставиме и тебе од колачот да пробаш
Го подувте, 3 месеци се збори за ова, и тоа пак тоа во темата се врти.
Таман колачот голем ќе е.
Шо бе стварно нема утре пренос?!? Немогуче еј, значи каде живееме еј...Барем гладни нема да сте.
Како освоените непостоечки поени ги прават овие клубови најдобри? Реал, Милан и Ливерпул се најуспешните во ова натпреварување пошто највеќе пати ја имаат освоено титулата. Се друго е залудно...
Ова е од кога е Лигата на Шампионите како натпреварување, не од пред 500 години, за тоа е табелава!Како освоените непостоечки поени ги прават овие клубови најдобри? Реал, Милан и Ливерпул се најуспешните во ова натпреварување пошто највеќе пати ја имаат освоено титулата. Се друго е залудно...
И шо корист од поените освоени во ЛШ ? Како шо знам тие не ја носат титулата.Ова е од кога е Лигата на Шампионите како натпреварување, не од пред 500 години, за тоа е табелава!
Инаку да, фала што ми кажа, јас пак мислев Јунајтед има најмногу титули
И што корист од тоа на се да се наоѓа замерки?И шо корист од поените освоени во ЛШ ? Како шо знам тие не ја носат титулата.
Па табелата ти е без врска. Гледам Арсенал е 6-ти а воопшто нема освоено ЛШ. Тоа што е 6-ти на таа табела не го прави 6 најдобар тим во ова натпеварување..Исти случај и со твојот Јунајтед. На крајот се бројат титулите не освоените поени. Мислам јасен сум..И што корист од тоа на се да се наоѓа замерки?
Ја најдов сликата ја постирав!
Ако ти чини ок, ако не игнорирај ја и готово!
Ти зошто навиваш за Ливерпул кога не носи титули: Така некако глупо ти е прашањево!
Па со оглед на тоа дека слабо копчаш, да, ова е табела за најмногу освоени поени во ЛШ, а не за најмногу титули!Па табелата ти е без врска. Гледам Арсенал е 6-ти а воопшто нема освоено ЛШ. Тоа што е 6-ти на таа табела не го прави 6 најдобар тим во ова натпеварување..Исти случај и со твојот Јунајтед. На крајот се бројат титулите не освоените поени. Мислам јасен сум..