- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.439
Тргна возот, сега нема запирање
Жерард да не е поарен ?Овој Ленон си ја упропасти кариерата кај кокошкиве многу јак играч заслужува да игра во поголем клуб.
Ленон склон на повреди? нешто во заблуда си дефинитивно.Не заслужува, склон на повреди е.
Тие кокошките имаат трпение со него и го трпат.
себично копиле исто како Дефо, фала курцу победа редно бешетипично англиско миџетско крило со талент но без мозок... би рекол си го достигна максимумот- сеуште е во првиот состав во солиден тим
Ју савана бич! Карло беше најдобриот втор голман во светот. Ама од кога дојде Чех не просперираше. Стварно беше добар и талентиран.Ахахахахаха леле малце ти беше со овие на Арсенал, најде и овие да ги буцнеш. Еве и ја да ти се приклучам. Кудичини додека бранеше у Челзи беше КАМЕН. Навалете!!!!11
Како бе втор. Он како прв голман беше ѕвер ама кога дојде Чех немаше шанса да добие место во тимот.Ѕвер си е КарлоЈу савана бич! Карло беше најдобриот втор голман во светот. Ама од кога дојде Чех не просперираше. Стварно беше добар и талентиран.
Е да речеше за Трнбал...
Свонси или ВБАНе, вака сеа едно отсечно (глупо) прашање. После неколкуте кола, во ПЛ, кого го сметате за најсериозен кандидат во ПЛ за освојување на титулата ? Јас, искрено Јунајтед. Едино изгубија онаму каде што губат бодови стално, кај Евертон. После него го ставам Арсенал. Тек онда Сити и Челзи.
Вие ?
Манчестер е фаворит, и кога е најслаб. Значи по дифолт. После Сити, па Челзи, па Арсенал.Не, вака сеа едно отсечно (глупо) прашање. После неколкуте кола, во ПЛ, кого го сметате за најсериозен кандидат во ПЛ за освојување на титулата ? Јас, искрено Јунајтед. Едино изгубија онаму каде што губат бодови стално, кај Евертон. После него го ставам Арсенал. Тек онда Сити и Челзи.
Вие ?
Уште едно bitch ти фалеше тука. Пр. Calm down, bitch, it's joke )))1)Манчестер Јунајтед - најконстантен тим којшто го има костурот на екипата иако малце за 'рѓан,но сеуште функционира. Со додатни усовршувања,млада свежа крв.Како и секоја година Манчестер Јунајтед е фаворите број 1 за титулата.
2)Манчестер Сити - имаат најсилна екипа на хартија и доволно се воиграни за одбрана на титулата.
Немаат значителни промени во екипата, костурот на екипата им е тој Агуеро,Туре и Компани...
3) Арсенал - не дека победил значително висока победа против Саутемптон,едноставно од секогаш ми биле фаворити за титула.Многубројните повреди минативе сезони ги уништија,а исто така немањето доволно квалитетни играчи на клупа си го прави своето.Но оваа сезона иако го продадија Арс... упс!... ван Перси,сепак доведоа добри и искусни играчи.
4)Челзи ми е последен фаворит на листава поради тоа што не е воигран нивниот тим.Зедоа доста нови играчи,но сепак тимот не е на посакуваното ниво.
Не им свирнаја пенал4е последнава утакмица и ете олцнаја. (calm down it's joke!)
Сепак на крајот, пак ќе биди само Јунајтед и Сити во битката за титулата. Челзи и Арсенал ќе мора да се задоволат со 3то и 4тоЈунајтед,Сити,Челзи...овие се претенденти за титула..не мешајте Арсенал,марсенал....