Ако е најдобар, сепак Ридинг е ова, дај му шанса на наводно послабиот, тоа ми е муабетот. Не играат дерби против Челзи или Арсенал па да речеш да го смени одма Фридел.Па Фридел моментално е најдобриот играч на Тотенхем. Нормално дека нема одма да биде заменет.
Aко споредуваш со оваа денешна лига, сите претходни лиги во историјата на ПЛ, како и сите лиги во светот се понеконкурентни од денешната ПЛ. Ама пошто осеќам дека го имаш тоа пишано колку за омаловажување на тимот, тогаш - и се малку за тебе.Бартез сем две добри светски првенства (1998 и 2006) нема ништо друго со што може да покаже дека е класа голман. Симан може да биде среќен што беше прв голман во Англија и Арсенал толку долго, тоа му е достигнувањето со кое може најмногу да се фали. Макар што, во тој период Англија е очајна, а Арсенал игра во најнеконкурентната голема лига во Европа.
И мене така ми гледа од окото, ќе им се чукне од глава шансата на Сигурдсон ..Зошто осеќам дека ќе заврши 1-1
Таа најнеконкурентна голема лига Јунајтед ја освојуваше најмногу. Па, ако омаловажувам нешто, го омаловажувам успехот на Јунајтед. А тоа дека Премиер лигата беше светлосни години зад италијанското и шпанското првенство па дури и зад германското од времето кога беа суспендирани во Европа до доаѓањето на Абрамович е факт. „Успесите“ во Европа и на тимовите и на репрезентацијата, па и на играчите кои ја напуштија Англија за некој тим од странство јасно го говорат тоа.Aко споредуваш со оваа денешна лига, сите претходни лиги во историјата на ПЛ, како и сите лиги во светот се понеконкурентни од денешната ПЛ. Ама пошто осеќам дека го имаш тоа пишано колку за омаловажување на тимот, тогаш - и се малку за тебе.
Не заслужува, склон на повреди е.Овој Ленон си ја упропасти кариерата кај кокошкиве многу јак играч заслужува да игра во поголем клуб.
типично англиско миџетско крило со талент но без мозок... би рекол си го достигна максимумот- сеуште е во првиот состав во солиден тимОвој Ленон си ја упропасти кариерата кај кокошкиве многу јак играч заслужува да игра во поголем клуб.