Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.175
Поени од реакции
8.255
Овој Ленон си ја упропасти кариерата кај кокошкиве многу јак играч заслужува да игра во поголем клуб.
Жерард да не е поарен ? :)

Не заслужува, склон на повреди е.
Тие кокошките имаат трпение со него и го трпат.
Ленон склон на повреди? нешто во заблуда си дефинитивно.

типично англиско миџетско крило со талент но без мозок... би рекол си го достигна максимумот- сеуште е во првиот состав во солиден тим
себично копиле исто како Дефо, фала курцу победа редно беше :)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Заслужена победа на Тотенхем, да не беше Дефо Спарси ни тие 5 бода што ги имаат досеа немаше да ги имаат. Инаку скоро сите голови што ги примија сезонава Тотенхем ги примија во последните 15 минути. Нешто таков сличен синдром имаше Челзи во ланската сезона или слабо памтам?

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Боаш експертот хахахахах,колку ме нервираат реакциите и погледите на овој чоек :)

В

Ваздух

Гостин
Ахахахахаха леле малце ти беше со овие на Арсенал, најде и овие да ги буцнеш. Еве и ја да ти се приклучам. Кудичини додека бранеше у Челзи беше КАМЕН. Навалете!!!!11
Ју савана бич! Карло беше најдобриот втор голман во светот. Ама од кога дојде Чех не просперираше. Стварно беше добар и талентиран.

Е да речеше за Трнбал...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не, вака сеа едно отсечно (глупо) прашање. После неколкуте кола, во ПЛ, кого го сметате за најсериозен кандидат во ПЛ за освојување на титулата ? Јас, искрено Јунајтед. Едино изгубија онаму каде што губат бодови стално, кај Евертон. После него го ставам Арсенал. Тек онда Сити и Челзи.

Вие ?

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Би одел со Сити, бидејќи се бранители на титулата, а и располагаат со по неколку играчи на сите позиции, но сепак ќе типувам на Челзи како шампиони, поради искусните играчи, како и страшниот талент со кој што располагаат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Ју савана бич! Карло беше најдобриот втор голман во светот. Ама од кога дојде Чех не просперираше. Стварно беше добар и талентиран.

Е да речеше за Трнбал...
Како бе втор. Он како прв голман беше ѕвер ама кога дојде Чех немаше шанса да добие место во тимот.Ѕвер си е Карло :X3:
Не, вака сеа едно отсечно (глупо) прашање. После неколкуте кола, во ПЛ, кого го сметате за најсериозен кандидат во ПЛ за освојување на титулата ? Јас, искрено Јунајтед. Едино изгубија онаму каде што губат бодови стално, кај Евертон. После него го ставам Арсенал. Тек онда Сити и Челзи.

Вие ?
Свонси или ВБА :giggle:

В

Ваздух

Гостин

Вие ?
Манчестер е фаворит, и кога е најслаб. Значи по дифолт. После Сити, па Челзи, па Арсенал.

Манчестерскиве екипи се угирани, лондонскиве сеуште не. Нови играчи кај едниве, смена на генерации, кај другиве им заминаа главните играчи од ланска сезона, па ќе им биде потешко.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.300
Јунајтед за мене прв фаворит, Сити втор. Овие се овде некаде за повеќето можеби и Сити е пред Јунајтед, но навивачки, познавајќи го Фергусон колку е желен да го врати трофејот дома, а и засилувањето на составот со квалитетни засилувања пред се РВП и Кагава мислам дека Јунајтед е за нијанса пред Сити.

Пред сезоната реков а ќе речам и сега, Арсенал го гледам пред Челзи. Казорла е одличен и се вклопи максимално, Подолски исто така засега не е лош ако продолжи така ќе биде одлично засилување. Ако распали и Жиру, шансите на Арсенал за титулата драстично ќе се зголемат.
Челзи заразлика од лани ми се појачани но сепак не гледам некоја голема разлика, Хазард е добар за сега ако го разигра и Торес ќе биде одлично. Сепак мислам дека им фали еден играч во средината неможат да се потпрат на Лампард, а продавањето на Меирелеш е лош потег според мене при ваков состав.
Главни кандидати за испаѓање ми се Норич, Ридинг и Ливерпул. :D

2

~2A

Гостин
1)Манчестер Јунајтед - најконстантен тим којшто го има костурот на екипата иако малце за 'рѓан,но сеуште функционира. Со додатни усовршувања,млада свежа крв.Како и секоја година Манчестер Јунајтед е фаворите број 1 за титулата.

2)Манчестер Сити - имаат најсилна екипа на хартија и доволно се воиграни за одбрана на титулата.
Немаат значителни промени во екипата, костурот на екипата им е тој Агуеро,Туре и Компани...

3) Арсенал - не дека победил значително висока победа против Саутемптон,едноставно од секогаш ми биле фаворити за титула.Многубројните повреди минативе сезони ги уништија,а исто така немањето доволно квалитетни играчи на клупа си го прави своето.Но оваа сезона иако го продадија Арс... упс!... ван Перси:icon_lol:,сепак доведоа добри и искусни играчи.

4)Челзи ми е последен фаворит на листава поради тоа што не е воигран нивниот тим.Зедоа доста нови играчи,но сепак тимот не е на посакуваното ниво.
Не им свирнаја пенал4е последнава утакмица и ете олцнаја. :icon_mrgr: (calm down it's joke!)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
1)Манчестер Јунајтед - најконстантен тим којшто го има костурот на екипата иако малце за 'рѓан,но сеуште функционира. Со додатни усовршувања,млада свежа крв.Како и секоја година Манчестер Јунајтед е фаворите број 1 за титулата.

2)Манчестер Сити - имаат најсилна екипа на хартија и доволно се воиграни за одбрана на титулата.
Немаат значителни промени во екипата, костурот на екипата им е тој Агуеро,Туре и Компани...

3) Арсенал - не дека победил значително висока победа против Саутемптон,едноставно од секогаш ми биле фаворити за титула.Многубројните повреди минативе сезони ги уништија,а исто така немањето доволно квалитетни играчи на клупа си го прави своето.Но оваа сезона иако го продадија Арс... упс!... ван Перси:icon_lol:,сепак доведоа добри и искусни играчи.

4)Челзи ми е последен фаворит на листава поради тоа што не е воигран нивниот тим.Зедоа доста нови играчи,но сепак тимот не е на посакуваното ниво.
Не им свирнаја пенал4е последнава утакмица и ете олцнаја. :icon_mrgr: (calm down it's joke!)
Уште едно bitch ти фалеше тука. Пр. Calm down, bitch, it's joke :))))

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јунајтед,Сити,Челзи...овие се претенденти за титула..не мешајте Арсенал,марсенал....

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Јунајтед,Сити,Челзи...овие се претенденти за титула..не мешајте Арсенал,марсенал....
Сепак на крајот, пак ќе биди само Јунајтед и Сити во битката за титулата. Челзи и Арсенал ќе мора да се задоволат со 3то и 4то

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom