dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
fixed.Нема врска тоа кој како бил фан а сега за кој клуб настапува. Тери навивал за Јунајтед како дете,
"од дете" имплицираше дека уште навива
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
fixed.Нема врска тоа кој како бил фан а сега за кој клуб настапува. Тери навивал за Јунајтед како дете,
Ок, сеедно, тоа и ми беше мислата, лошо сум се изразилаfixed.
"од дете" имплицираше дека уште навива![]()
Вие сте посебни, а и клубот ви е посебен. Треба да има една лига, новосоздадена, само со Манчестер Јунајтед и неговите резерви и младинциМа не е ни trial ова неговово, преку ова soccer school треба голем голем талент да имаш за да влезеш, скаути низ цел свет бараат деца и треба да им докажеш зошто си боље од тие деца.
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:56 ---
Јебига, не сме ние криви што не звучи исто Македонец на проба во Манчестер Јунајтед и Македонец на проба во Дебрецен.
Јеп, маркетингот си го прави своето.Вие сте посебни, а и клубот ви е посебен. Треба да има една лига, новосоздадена, само со Манчестер Јунајтед и неговите резерви и младинци![]()
Конечна одлука знаеш што е? Епа некои луѓе над Роџерс не му дозволија ни да стигне да даде конечна одлука...
Епа тоа, би требало он да има увид и да носи одлуки кој играчи да му се донесат,е сеа работава е што само се префрла топката,од една на друга страна,а клубот плаќа за то.Ама еве глеам сеа нешто демек клубот бил на продажба,така да може е тоа нај паметна идеја.Конечна одлука знаеш што е? Епа некои луѓе над Роџерс не му дозволија ни да стигне да даде конечна одлука...
http://premierliga.mk/qs/index.php?option=com_content&view=article&id=949:2012-09-14-09-11-26&catid=86:2012-08-17-20-46-40&Itemid=292Ја би му ја купил жена му
Инаку лошо си разбрал нешо се шпекулираше дека газдата на Ливерпул планира да го продава Boston Red Sox (бејзбал) ..... или така некако![]()
Грешка разбрале оние кои ја пишувале статијата. Ако продадат тим тоа ќе биде Бостон Ред Сокс бидејки вредноста е зголемена многу во однос кога го купиле тимот....