2
~2A
Гостин
Тајната организација на Ферги составена од масони,илуминати и некој вид на секташка екипа ќе го киднапира К.Е. и ќе го натера да биде фан на Манчестер Јунајтед..Сега ќе стане фан на манчестер
It's simple.
Тајната организација на Ферги составена од масони,илуминати и некој вид на секташка екипа ќе го киднапира К.Е. и ќе го натера да биде фан на Манчестер Јунајтед..Сега ќе стане фан на манчестер
Нема врска тоа, и тебе да ти речат од ливерпул ти си наш еве ти 3000 фунти месечна плата нема два пати да размислуваш. Манчестер тогаш ќе го мразиш од дното на душатаТајната организација на Ферги составена од масони,илуминати и некој вид на секташка екипа ќе го киднапира К.Е. и ќе го натера да биде фан на Манчестер Јунајтед..
It's simple.
Нема врска тоа, и тебе да ти речат од ливерпул ти си наш еве ти 3000 фунти месечна плата нема два пати да размислуваш. Манчестер тогаш ќе го мразиш од дното на душата
шо ти викам ја? Кај што го ранат кучето таму лае- Според фотографиите на твојот фејсбук профил, јасно е дека си фан на Челси. Дали тоа имаше некакво значење за тебе?
"Да точно е. Јас сум фан на Челзи и тоа не го кријам, но тоа немаше никакво влијание над мене и мојот престој таму. Пред се се работи за мојата кариера и моја иднина. Јас го сакам фудбалот и сакам да напредувам. Тоа е мојата цел."
- Дали тоа значи дека како навивач на Челси, се гледаш во дресот на Јунајтед еден ден?
"Секако,зошто да не? Мојата кариера е на прво место."
Алал да му е што е искрен, па отворени му се вратите кај нас Мило ми е што Македонци се почесто се поврзуваат со имиња на тимови од ПЛ. Дај Боже сите да успеат, без разлика во кој тим ќе играат.Бил во тренинг кампот на Манчестер Јунајтед.
Задоволен од тренинзите,изјавил дека неколку пати бил избран за најдобар играч, добил златни значки од Манчестер Јунајтед. Имал тренинзи кои што првпат ги работел и дека бил задоволен.
Исто така јавно си кажа дека е фан на Челзи.
Нигде не рече дека ќе навива за Манчестер Јунајтед,туку кариера му е пред се т.е. преживување во иднина односно заработување пари со коишто уште на 30 годишна возраст би имал пензионерски живот.шо ти викам ја? Кај што го ранат кучето таму лае
Не, само беше во кампот на Манчестер Јунајтед,а тоа дека ќе потпишел е клише шпекулација од страна на нашите фудбалски-страни.Алал да му е што е искрен, па отворени му се вратите кај нас Мило ми е што Македонци се почесто се поврзуваат со имиња на тимови од ПЛ. Дај Боже сите да успеат, без разлика во кој тим ќе играат.
Сети се што зборуваше Манчини лани, при крајот на сезоната. Колку пати повтори дека Јунајтед сигурно ја зема титулата."We never win there, it's a difficult pitch" - Roberto Mancini looks ahead to his side's tricky trip to Stoke.
Уште од сега се откажа од победа.
Да речеше дека е фан на Јунајтед од дете, тогаш ќе беше најперспективниот млад голман од Македонија.Се изнаправивте муабет за богат клинец кој си платил soccer school и поиграл со богати другарчиња од други земји никој ни чул ни го видел дечково на резервниот стадион на кој што настапуваат резервите и младинците.
Нема врска тоа кој како бил фан а сега за кој клуб настапува. Тери навивал за Јунајтед од дете, всушност дузина ПЛ играчи се изјаснати фанови на Манчестер па не гледам дека играат за клубот за кој навивале, ниту па нив некој ги деградира/возвишува ради тоа.Да речеше дека е фан на Јунајтед од дете, тогаш ќе беше најперспективниот млад голман од Македонија.
Во право си,што би рекол Бранко "БИТНО Е УЧЕСТВОТО".Се изнаправивте муабет за богат клинец кој си платил soccer school и поиграл со богати другарчиња од други земји никој ни чул ни го видел дечково на резервниот стадион на кој што настапуваат резервите и младинците.
Такви сте вие, остај ти...Нема врска тоа кој како бил фан а сега за кој клуб настапува. Тери навивал за Јунајтед од дете, всушност дузина ПЛ играчи се изјаснати фанови на Манчестер па не гледам дека играат за клубот ниту па нив некој ги деградира.
Не мора исто така да значи дека и ако потпишал младински договор дека веднаш ќе стане првотимец во младинците/резервите. 2-3 утакмици лоши и одма правац негде Лестер, Јеовил, Даг енд Ред.
Ма не е ни trial ова неговово, преку ова soccer school треба голем голем талент да имаш за да влезеш, скаути низ цел свет бараат деца и треба да им докажеш зошто си боље од тие деца.Во право си,што би рекол Бранко "БИТНО Е УЧЕСТВОТО".
Не за друго,утре другиден да се фали пред другарите на училиште демек во Манчестер Јунајтед бил на проба (не си ја знаел силата т.е. фудбалската вештина па ете го пробале).
После изјавата се бавел професионално во екипа којашто ми се чини е во 3та лига или не можам да ја најдам во табеливе .
Јебига, не сме ние криви што не звучи исто Македонец на проба во Манчестер Јунајтед и Македонец на проба во Дебрецен.Такви сте вие, остај ти...