dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.346
fixed.Нема врска тоа кој како бил фан а сега за кој клуб настапува. Тери навивал за Јунајтед како дете,
"од дете" имплицираше дека уште навива
fixed.Нема врска тоа кој како бил фан а сега за кој клуб настапува. Тери навивал за Јунајтед како дете,
Ок, сеедно, тоа и ми беше мислата, лошо сум се изразилаfixed.
"од дете" имплицираше дека уште навива
Вие сте посебни, а и клубот ви е посебен. Треба да има една лига, новосоздадена, само со Манчестер Јунајтед и неговите резерви и младинциМа не е ни trial ова неговово, преку ова soccer school треба голем голем талент да имаш за да влезеш, скаути низ цел свет бараат деца и треба да им докажеш зошто си боље од тие деца.
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:56 ---
Јебига, не сме ние криви што не звучи исто Македонец на проба во Манчестер Јунајтед и Македонец на проба во Дебрецен.
Јеп, маркетингот си го прави своето.Вие сте посебни, а и клубот ви е посебен. Треба да има една лига, новосоздадена, само со Манчестер Јунајтед и неговите резерви и младинци
Конечна одлука знаеш што е? Епа некои луѓе над Роџерс не му дозволија ни да стигне да даде конечна одлука...
Епа тоа, би требало он да има увид и да носи одлуки кој играчи да му се донесат,е сеа работава е што само се префрла топката,од една на друга страна,а клубот плаќа за то.Ама еве глеам сеа нешто демек клубот бил на продажба,така да може е тоа нај паметна идеја.Конечна одлука знаеш што е? Епа некои луѓе над Роџерс не му дозволија ни да стигне да даде конечна одлука...
http://premierliga.mk/qs/index.php?option=com_content&view=article&id=949:2012-09-14-09-11-26&catid=86:2012-08-17-20-46-40&Itemid=292Ја би му ја купил жена му
Инаку лошо си разбрал нешо се шпекулираше дека газдата на Ливерпул планира да го продава Boston Red Sox (бејзбал) ..... или така некако
Грешка разбрале оние кои ја пишувале статијата. Ако продадат тим тоа ќе биде Бостон Ред Сокс бидејки вредноста е зголемена многу во однос кога го купиле тимот....