Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Ваздух

Гостин
Ма не е ни trial ова неговово, преку ова soccer school треба голем голем талент да имаш за да влезеш, скаути низ цел свет бараат деца и треба да им докажеш зошто си боље од тие деца.
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:56 ---

Јебига, не сме ние криви што не звучи исто Македонец на проба во Манчестер Јунајтед и Македонец на проба во Дебрецен.
Вие сте посебни, а и клубот ви е посебен. Треба да има една лига, новосоздадена, само со Манчестер Јунајтед и неговите резерви и младинци :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вие сте посебни, а и клубот ви е посебен. Треба да има една лига, новосоздадена, само со Манчестер Јунајтед и неговите резерви и младинци :)
Јеп, маркетингот си го прави своето.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
каков само тренинг комплекс на манчестер сити! па па луда идеја, посебно во око ми влезе теренот за тренинг на голманите - само шеснаесетник :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Конечна одлука знаеш што е? Епа некои луѓе над Роџерс не му дозволија ни да стигне да даде конечна одлука...
Епа тоа, би требало он да има увид и да носи одлуки кој играчи да му се донесат,е сеа работава е што само се префрла топката,од една на друга страна,а клубот плаќа за то.Ама еве глеам сеа нешто демек клубот бил на продажба,така да може е тоа нај паметна идеја.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Ја би му ја купил жена му :love:

Инаку лошо си разбрал нешо се шпекулираше дека газдата на Ливерпул планира да го продава Boston Red Sox (бејзбал) ..... или така некако :icon_mrgr:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Денес очекувам малце потешка победа на Арсенал, а ништо чудно и нерешен резултат без голови против Саутемптон со оглед на тоа дека вториве одиграа ептен добро прво и трето коло али немаа среќа против тимовите од Манчестер. Астон Вила против Свонси ќе биде ми се чини интересен натпревар, поготово ради освоениот бод на Вила кај Њукасл претходно коло. Фулам против ВБА би требало да биде одличен натпревар со оглед на тоа дека ВБА досега играше фантастично, а Фулам изигра добро прво коло па после имаше 3 порази (2 во премиер и 1 во лига купот) па редно време е да освои победа. Јунајтед и Челзи според мене ќе освојат лесни победи, додека шампионот Сити како и секој друг тим досега би требало да се намачи кај месарите.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ајде не чека фудбалски ден:),ко за почеток очекувам канаринците да си победат лагано,иако сум за вест хем,едноставно мислим дека денеска губат.

S

Stivie G

Гостин
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom