СП 2014 Бразил - генерална дискусија

кога се мести не се гледа повеќе ни квалификации ни ништо, сите ја чекаат уште Италија, и оп 2-2 со Бугарине
15467529.jpg

Па кој ве тераше да се пикате во Италија...вчера уткмаици имаше колку сакаш вие во жабарите местачки се пикнавте..па последни да се Италија и Ливерпул не ги играм..од нив поголеми киксери не постојат

Овој Михајлович го сменил пола тим на Србија почна мечот со Шкотска на гости

Broj golova postignutih na meču Škotska-Srbija, jednak je broju mečeva na kojima Pantela nije uhvaćen u ofsajd poziciji. :D

Имаа шанса шкотланѓаните да постигнат гол при крај на натпреварот. Ама реално и не се нешто посебно за да им се плашиме ..

Ни одговара на нас (демек) нерешениов резултат :)
Сега во Шкотска тепаме и ете сме во борба за Бразил :D

Vecerva na LUZERN , Svajcarija protiv Albanija . Dosta interesen mec , se ocekuvaart mnogu Albanski navivaci , Albanija ke bide super bodrena , no da bideme realni Svajcarcite se mnogu podobri , imaat igraci kako Inler , Shaqiri , Xhaka , Behrami , Lichsteiner , i mnogu drugi .

Albanija pak se promenila so De Biassi , po mlada i po kvalitativna . Alban Meha , Burim Kukeli , Armando Sadiku se veke novi iminja koi igraja protiv Kipar (3:1)

Moja Prognoza : Svajcarija - Albanija 1:1 ( Lorik Cana gol za Albanija ) :P

Белгија кој тим го има не ми се верува, ептен мокно :D

Ете уште не почната утакмицата им го шибнаа на белгијците:),0-1 перишич

Италијанциве неможат на Малта гол да и' дадат.:D

Англичаниве денеска беа дрва,барем од тоа што го видов,одвај дадоа гол и тоа од пенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom