Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Овој сериозно мислел дека ливерпул,ќе се заеба пак да го ангажира:eek:.
http://premierliga.mk/qs/index.php?option=com_content&view=article&id=846:2012-09-10-19-46-11&catid=86:2012-08-17-20-46-40&Itemid=292
Рафа екстра си беше. Ливерпул се заеба со тоа што му го продолжија договорот на неопределено или како беше. Од тогаш тој почна лежерно да си ја работи работата, пред тоа добар беше :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Рафа екстра си беше. Ливерпул се заеба со тоа што му го продолжија договорот на неопределено или како беше. Од тогаш тој почна лежерно да си ја работи работата, пред тоа добар беше :)
Рафа за жал беше едно од честите "жртвени јагниња" кај нас. Он беше изговорот за лошото водење на Хикс и Жилет...

2

~2A

Гостин
Barclays Premier League Stat of the Day: Everton's Leighton Baines has been the most creative player in the league so far this season, averaging 5.33 chances created per match... Followed by Adel Taarabt (5.00) and David Silva (4.29)

F

fantomX

Гостин
Oд кога Флај Емирати копа нафта по облаци? :facepalm:
Да не е нафтата ќе лета флај емирати со камили низ пустина.
--- надополнето: 11 септември 2012 во 14:45 ---
За младите таленти, само во Англија може да се очекува од 18-годишен пилиштар да е светско фудбалско чудо. Така беше со Вилшир, ко проебаа поштено, сега бел ден нема видено од повреди. МекЕкран, тактички е нула, физички во минус - како да добива шанса за Челзи?
Видете по колку натпревари за вторите екипи има еден играч од стартен состав на Барселона или Реал Мадрид кој е излезен низ нивната школа. Често и трицифрен број.

И секако, тука е и самата личност. Ако е токмак, по карактер пред се, џабе е се.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.662
Така е. Има доста просперитетни млади играчи но развојот ретко им се одвива во правилна насока. Колку и да се добри и да имаат талент, неможеш да очекуваш да излезе и да ти игра за прв тим а претходно играл по една утакмица секој месец.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Убедливо најдобро промо некогаш направено.
Едноставно, ежење :cool:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Biafran Jet Set , како тоа Арсенал трошел повеќе пари од Ливерпул жити се???
ај ѕирни го линков http://transferleague.co.uk/league-tables/transfer-league-table-2003-to-date.html
Ливерпул е на 3 место по трошење во ПЛ , веднаш зад нафташите.
Ќе испадне дека Ливерпул „трошел“ повеќе и од Манчестер Јунајтед. А до 2005 година, најскапо засилување на Ливерпул беше Емил Хески... :icon_lol:

Терај бе, очигледно џабе 12,334 пати зошто е тоа така.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Kој тоа тресеше глупости дека Попов ќе играл со бугарски пасош???
Ете сам изјавил дека ќе игра само со македонски пасош!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Се шират гласини околу тоа дека РВП се повредил :icon_lol:
Дај бе баталете го РВП,се повредил се повредил шо има сега ние да го колнеме.Но во секој случај кога ја чув веста the little boy inside me screamed "YEEEEEaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh!" :pos:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Абе остајте тоа слушнав дека ФА на баранје на Ливерпул ФКК (фан клуб кајгана) го продолжиле преодниот рок на неопределено време се со цел да можат да се ослободат од некои нивни непотребни навивачи :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom