- Член од
- 14 мај 2011
- Мислења
- 374
- Поени од реакции
- 388
Зезај ти само, после како да те сака човек![]()
Хаха, досега и онака на никого не му пошло тоа од рака. Сепак, ценам што се обиде

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зезај ти само, после како да те сака човек![]()
6 feet under, breaking bad, lost, touch, lie to meИзгледани ми се 90210 и Gossip girl. После тоа ми се здосади од тинејџерски серии и ги изгледав сите осум сезони на Хаус. Ставена е на download Sherlock но со оглед дека имам изгледано некоја епизода од неа а и онака има малку епизоди, дај препорачајте нешто интересно.
Се мислам за Fringe но поради делот Sc-Fi некако се премислувам. Совет?
Fawlty towers? Одма ќе ја скукаш, 12 епизоди се, две сезони. http://www.imdb.com/title/tt0072500/Луѓе ај набрзака некој предлог за квалитетна серија....нека биде комедија по можност само да не биде HYMYM , Frasier , Friends .
TBBT, Two and a half men, Seinfeld, Everybody Loves RaymondЛуѓе ај набрзака некој предлог за квалитетна серија....нека биде комедија по можност само да не биде HYMYM , Frasier , Friends .
mockumentariesЛуѓе ај набрзака некој предлог за квалитетна серија....нека биде комедија по можност само да не биде HYMYM , Frasier , Friends .
Ја иам глеано The Office UK и не беше лоша .... сакам да ја глеам Arrested Developement следна што мислиш добра е ?
Ги иам глеано сите освен TBBT некако мислам дека нема да ми се свиѓа XD. Фала сепакTBBT, Two and a half men, Seinfeld, Everybody Loves Raymond
Добра е, ама не е права мокјументари серија. Има некои елементи само (awkward humor, тресење камера, ликовите треба подобро да ги запознаеш пред да сфатиш некои шеги...)Ја иам глеано The Office UK и не беше лоша .... сакам да ја глеам Arrested Developement следна што мислиш добра е ?
Ги иам глеано сите освен TBBT некако мислам дека нема да ми се свиѓа XD. Фала сепак![]()
Everybody hates Cris.....овие серии што ги наброја погоре се моите топ 3 така да претпоставувам дека сличен вкус имаме за хумор.Луѓе ај набрзака некој предлог за квалитетна серија....нека биде комедија по можност само да не биде HYMYM , Frasier , Friends .
Луѓе ај набрзака некој предлог за квалитетна серија....нека биде комедија по можност само да не биде HYMYM , Frasier , Friends .
1. CouplingЛуѓе ај набрзака некој предлог за квалитетна серија....нека биде комедија по можност само да не биде HYMYM , Frasier , Friends .
fixed1. Spin City
2. The Class(1 сезона е)
3. TBBT
4. Coupling
Ќе ти се свиѓаат...