Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oyle Bir Gecer Zaman kiМеѓу Downtown Abbey и Boardwalk Empire шо да почнувам?
Оваа вторава повеќе ме влече, ама првава ја испофаливте.
Меѓу Downtown Abbey и Boardwalk Empire шо да почнувам?
Оваа вторава повеќе ме влече, ама првава ја испофаливте.
+ 1 Од мене за Boardwalk Empire, само совет Iceboy, густирај си ја бавно, лежерно... затоа што после ќе ти е мака откако ќе ги изгледаш сите епизоди.Boardwalk Empire е ремек дело а за оваа другава незнам не сем ја гледал (и баш би можел да ја погледнам)![]()
Не е можеби нешто крими серија, ама, Breaking bad, ако сакаш да спобудалиш од тоа колку е перфектно, мрднато добра серијава!!!Предлог некоја крими серија да нема комедија во неа и секоја епизода да е различна. Ми се гледани CSI серијалите.
Предлог некоја крими серија да нема комедија во неа и секоја епизода да е различна. Ми се гледани CSI серијалите.
Изгледав 10-ина епизоди и ја прекинав, не од друго од немање време. Не е лоша серијата.Некој да каже збор два за Sons of Anarchy, то ест дали да почнам да ја гледам?![]()
Иако не сум фан на мокјументари сериите,ма да како шо спомна не е серијава потполно мокјументари сепак е нешто шо ме насмеало до ниво како шо ме смееше Onlfy for fools and horses на времето...Заборавив да ја спомнам и "Peep Show" , @Pluh и оваа е ко мокјументари, ама како некој real time со нивните мисли мокјументари, ептен јака комедија.
You have got to be kiddin me....Only fools and horses за мене ај да не претерам е малку над просек... никогаш се немам насмеено до солзи.. Дел Бој ми е страшно антипатичен лик