Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Меѓу Downtown Abbey и Boardwalk Empire шо да почнувам?
Оваа вторава повеќе ме влече, ама првава ја испофаливте.

Класична драма vs крими драма, зависи кој жарн го претпочиташ.

Почни ги двете :D

Меѓу Downtown Abbey и Boardwalk Empire шо да почнувам?
Оваа вторава повеќе ме влече, ама првава ја испофаливте.

Boardwalk Empire е ремек дело а за оваа другава незнам не сем ја гледал (и баш би можел да ја погледнам) :)

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Boardwalk Empire е ремек дело а за оваа другава незнам не сем ја гледал (и баш би можел да ја погледнам) :)
+ 1 Од мене за Boardwalk Empire, само совет Iceboy, густирај си ја бавно, лежерно... затоа што после ќе ти е мака откако ќе ги изгледаш сите епизоди. :)

Предлог некоја крими серија да нема комедија во неа и секоја епизода да е различна. Ми се гледани CSI серијалите.

Предлог некоја крими серија да нема комедија во неа и секоја епизода да е различна. Ми се гледани CSI серијалите.
Не е можеби нешто крими серија, ама, Breaking bad, ако сакаш да спобудалиш од тоа колку е перфектно, мрднато добра серијава!!!

У тој стил нешто, акција со различни епизоди, солидна за тепање време, Hawaii Five-0.
http://www.imdb.com/title/tt1600194/

Иначе, послушај го честа и почни ја Breaking Bad, врх врхова од серииште.

Некој да каже збор два за Sons of Anarchy, то ест дали да почнам да ја гледам?:)
Изгледав 10-ина епизоди и ја прекинав, не од друго од немање време. Не е лоша серијата.

Кога сме кај серијата...

Sons Of Anarchy' Actor Johnny Lewis Dies
MV5BMjI0MTU2MTMxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTc3MjcxOA@@._V1._SY140_.jpg
In what appears to be a bizarre series of events, "Sons of Anarchy" actor Johnny Lewis was found dead Wednesday outside the Los Feliz home of a woman who was also found dead inside.
Lewis, 28, was known for his role as Kip Epps on "Sons of Anarchy" and his "The O.C." stint.
Lewis is reportedly suspected of murdering the 81-year-old woman on whose Los Feliz driveway he was found dead. According to TMZ, the woman may have been renting a room to Lewis at the time of both of their deaths.
Although the elderly woman's death has been described as a homicide, it is unclear how Lewis came to his death. Sources reportedly heard the woman screaming inside her home and noticed a group of men fighting before one man, believed to be Lewis, climbed onto the roof. It is unclear as to whether Lewis may have fallen to his »

Заборавив да ја спомнам и "Peep Show" , @Pluh и оваа е ко мокјументари, ама како некој real time со нивните мисли мокјументари:) , ептен јака комедија.
Иако не сум фан на мокјументари сериите,ма да како шо спомна не е серијава потполно мокјументари сепак е нешто шо ме насмеало до ниво како шо ме смееше Onlfy for fools and horses на времето...

Only fools and horses за мене ај да не претерам е малку над просек... никогаш се немам насмеено до солзи.. Дел Бој ми е страшно антипатичен лик

Мене пак ништо не ме насмеало повеќе од една сцена од Only fools and horses, со минути не можев никако да прекинам, воздух едвај вдишував.
Peep Show исто така ја обожавам, во исчекување сум на осмата сезона.

Only fools and horses за мене ај да не претерам е малку над просек... никогаш се немам насмеено до солзи.. Дел Бој ми е страшно антипатичен лик
You have got to be kiddin me....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom